Iubirea in timp de recesiune: cum sa economisiti in doi

Duminica, 25 Ianuarie 2009, ora 13:55
2602 citiri
Iubirea in timp de recesiune: cum sa economisiti in doi

In vremuri economice dificile, din bugetul unei familii dispar, prima data, micile placeri: iesirile impreuna la film, o cina la restaurant, o sticla de vin bun. Este valabil si pentru cei care sunt doar in faza intalnirilor.

Recesiunea nu este insa un motiv suficient de puternic ca sa renuntati la romantism si la momentele minunate placute impreuna.

Chiar si in aceste circumstante economice grele, un cuplu inventiv se poate descurca cu putin efort, explica publicatia online The Frisky. Iata cateva idei care pot fi cu usurinta adoptate de cei care doresc sa aiba ce le povesti nepotilor:

In faza intalnirilor:

1. Cina si film: In loc sa va indreptati spre un restaurant si un cinematograf, mai bine cumpara un DVD si gateste-i cina iubitei tale.

2. Cultura gratis: Vaneaza ofertele de la galeriile de arta si muzee. Majoritatea organizeaza, la un moment dat, o zi cu intrare libera.

3. Fa un picnic: Pune cateva bunatati facute in casa intr-un cos de picnic, ia cu tine si o patura si petreceti impreuna o zi romantica in parc.

4. Faceti rost de un apus de soare: Faceti o plimbare si urmariti impreuna apusul.

5. Faceti sport: Ce-ar fi sa va inscrieti la o competitie locala de alergare sau fotbal?

Casatoriti:

1. Aprindeti romantismul: Cateva lumanari parfumate, un Cd preferat si o baie romantica in doi nu costa nimic si va va aduce multa bucurie.

2. Mancati acasa: In loc sa dati banii pe restaurante, gatiti impreuna, acasa, retete noi si amuzante!

3. Fiti turisti: In orice oras de pe planeta, locuitorii nu prea sunt familiarizati cu "atractiile turistice". Fiti voi primii care isi propun sa vada tot ce este de vazut in orasul vostru- o excursie in aer liber va costa doar pretul ghidului turistic.

4. Oferiti-va voluntar: Nu e nimic mai placut decat sa faceti munca de voluntariat impreuna.

5. Incepeti un blog de fotografie: Ce-ar fi sa creati ceva impreuna cu partenerul? Petreceti ceva timp pe afara, facand fotografii. Puteti sa puneti pe picioare un blog impreuna cu prietenii si familia, unde sa va postati cele mai recente fotografii.

Iarina Dumitrescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#sfaturi cupluri, #criza economica globala , #sexy