Mai exista viata sexuala dupa aparitia copiilor?

Luni, 08 Septembrie 2008, ora 20:30
5153 citiri
Mai exista viata sexuala dupa aparitia copiilor?

Oboseala, stresul si o senzatie de haos care te inconjoara pe tine, ca proaspata mamica, sunt, probabil, lucruri cu care deja te confrunti.

Sexul, daca e, e ori prea rar, ori deloc satisfacator. Nu e greu sa iesi din aceasta stare si sa-ti amintesti cum era in dormitor inainte de momentul cand ai devenit mamica.

Pe o scara de la 1 la 10, oboseala si stresul sunt la nivelul maxim mai ales dupa nasterea celui de-al doilea copil. Daca primul urmas intregeste familia, al doilea strica tot echilibrul. E greu sa ai grija de un bebelus. Mai pune la socoteala si un micut in stare sa faca toate nazbatiile de pe lume si tabloul e complet. In medie, parintii cu copii mici petrec aproximativ 20 de minute de intimitate pe saptamana.

Parerea expertilor, citati de WebMD. com, este ca situatia are iesire. Nu esti nici prima, nici ultima care trece prin asta. Ideal ar fi ca tu sa treci cu bine de aceasta perioada. Mai ales ca, exista voci care sustin ca sexul e si mai bun dupa aparitia copiilor. Urmeaza, deci, sfaturile specialistilor:

Recapitulati Sexul incepe cu saruturi lente, dimineata. Pentru barbati, asta ar putea insemna ciufulitul matinal al nevestei. E bun si acesta, atat timp cat reveniti la vechile obiceiuri, iar urmarile sunt cele pe care le astepti.

Reconectati-va Nu vorbiti despre copii tot timpul, este sfatul specialistilor. Desi este tentant, aceste discutii trebuie evitate din cand in cand. Vorbiti despre orice obisnuiati sa discutati inainte de aparitia lor. Tineti vie conversatia.

Fii creativa Doicile sau un babysitter de ocazie pot lua copiii in plimbari luuuuuungi in parc. Daca nu e cazul, sariti in masina si amintiti-va de adolescenta. Duceti-va o ora in padure.

Fii spontana Redescopera-ti dormitorul. Da afara toate scutecele, jucariile si orice ti-ar putea aminti de indatoririle tale si lasa-te in voia senzatiilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce are nevoie Ucraina pentru a câștiga războiul cu Rusia. Sfatul fostului comandant al trupelor americane în Europa
De ce are nevoie Ucraina pentru a câștiga războiul cu Rusia. Sfatul fostului comandant al trupelor americane în Europa
Victoria pentru Ucraina este acum cea mai bună modalitate de a ne asigura că NATO nu trebuie niciodată să lupte direct împotriva Rusiei. La zece ani de la invazia Rusiei în Ucraina, care a...
De ce postul nu este pentru toată lumea. Medicii îl interzic pentru anumite persoane
De ce postul nu este pentru toată lumea. Medicii îl interzic pentru anumite persoane
Postul Paștelui este cel mai aprig și mai lung de peste an. Puțini știu însă că postul nu este pentru toată lumea, iar anumite persoane nu trebuie să țină post deoarece le poate face...
#sex, #familie, #copii, #viata sexuala, #specialisti, #sfaturi , #sexy