Mituri despre sex

Joi, 14 August 2008, ora 13:49
8356 citiri
Mituri despre sex

Marimea conteaza? Sexul este numai obsesia barbatilor? Pot ramane insarcinata daca fac sex oral? Iata numai cateva dintre miturile sexuale si intrebarile la care specialistii trebuie sa raspunda in fiecare zi.

Zilnic, milioane de oameni din intreaga lume isi pun intrebari tot mai absurde, care le distrug pasiunea din dormitor. Sexologii nu mai au demult drept obiect de studiu corpul pacientilor, ci mintea acestora, care nascoceste fel de fel de mituri despre sex.

Dr. Prakash Kothari, specialist la Asociatia Internationala pentru Sanatatea Sexuala, este unul dintre expertii care trebuie sa le explice sutelor de mii de nestiutori ca masturbarea nu e o boala, dusul de dupa nu e o metoda contraceptiva, iar copiii nu se fac pe cale... orala.

"Mi se pare bizar ca 7 din 10 pacienti cu probleme de erectie sunt convinsi ca au devenit impotenti din cauza ca s-au masturbat prea mult. Acesta este cel mai raspandit mit. Masturbarea nu este o boala si nici nu dauneaza, este pur si simplu un obicei care face chiar bine. Si mai grave sunt cazurile in care femeile vin la mine convinse ca sexul anal le ajuta sa ramana insarcinate", spune Dr. Prakash Kothari.

Iata alte cateva mituri raspandite in intreaga lume, care ar putea fi cel mult subiecte de amuzament, nicidecum crezuri de respectat in dormitor:

Marimea conteaza. Subiect de disputa in intreaga lume, mitul legat de marime a aparut probabil nu din cauza femeilor, ci din cauza barbatilor care se dau cocosi si asociaza marimea organului sexual cu puterea. Nu e cazul, crede majoritatea femeilor. Principiul "cu cat mai mare, cu atat mai bine" functioneaza doar in cazul ciocolatei.

Nu poti ramane insarcinata in timpul ciclului. Acesta este un mit, din seria "metode contraceptive populare". Tot aici intra legendele ca nu poti ramane insarcinata in timp ce faci sex in picioare, ca un dus "dupa" te scapa de sarcina sau ca spalaturile cu otet si statul in cap omoara spermatozoizii. Toate acestea sunt false.

Doua prezervative, puse unul peste altul, sunt mai sigure decat unul singur. In realitate, lucrurile stau cu totul pe dos. Atunci cand sunt suprapuse, prezervativele se pot rupe, din cauza frictiunii.

Daca nu tipa, nu-i place. Barbatii ar trebui sa stie, macar de acum incolo, ca nu exista o manifestare-standard a placerii. Atunci cand au orgasm, unele femei gem, altele rad isteric, altele tac malc, in timp ce unele se inrosesc, vorbesc porcos sau izbucnesc in plans. Daca tipetele de placere ale iubitei tale se aud pe o distanta de 7 blocuri, fie tu esti Brad Pitt, fie mimeaza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#sex, #mit, #partida, #minciuna, #adevar , #sexy