Mituri despre sexul perfect

Joi, 27 Noiembrie 2008, ora 18:51
10942 citiri
Mituri despre sexul perfect
Foto: Epicself.com

Retetele sexului perfect nu exista. Miturile legate de cea mai buna partida sexuala sunt demontate de realitate, iar experienta va dovedi ca nicio partida nu este fara cusur.

Patru din cele mai frecvente mituri sexuale afecteaza grav performantele in pat. Health.com a alcatuit topul celor mai negre ganduri care intuneca noptile de sex.

Ambii parteneri trebuie sa fie excitati

Sexul nu trebuie sa inceapa doar atunci cand ambii parteneri sunt foarte excitati. Odata cu ritmul alert al vietii, de cele mai multe ori unul din parteneri este intotdeauna incordat, obosit, stresat sau lipsit de initiativa.

Tocmai de aceea, partenerul care nu isi doreste altceva decat sa adoarma va trebui ajutat sa depaseasca aceasta etapa. Afectiunea si rasfatul sunt cele mai bune ingrediente pentru ca atmosfera sa devina din ce in ce mai incinsa.

O muzica lasciva, cateva atingeri si soapte, iar oboseala partenerului va disparea brusc. Ajutorul pentru serile mai putin favorabile trebuie sa fie unul reciproc, pentru ca libidoul sa fie cat mai crescut, iar partidele de sex nocturne sa devina obisnuinta.

Cea mai reusita partida de sex este cea spontana

Persoanele foarte cerebrale, care isi planifica fiecare secunda a vietii, nu se vor putea abtine si isi vor calcula inclusiv partidele de sex. Contrar opiniei generale, partidele aranjate au farmecul lor.

Asteptarea poate fi uneori placuta, iar in acest caz ea are rolul de a mari dorinta. Mai mult, odata stabilita o zi pentru partida sexuala, partenerii se pot pregati. Surpizele, multe si diversificate, vor condimenta serile obisnuite, iar partidele de sex vor avea placerea garantata.

Trebuie sa faci sex de trei ori pe saptamana

Asa cum nu exista o reteta pentru sexul perfect, nici regularitatea cu care optezi pentru o joaca in doi nu este aceeasi pentru toate persoanele.

Sexologii americani sunt de parere ca nu frecventa este cea mai importanta, cat satisfacerea reciproca. Astfel, o partida reusita poate cantari cat doua nereusite.

In cazul in care partidele sexuale sunt foarte rare, cea mai buna solutie este dialogul. Nu ezita sa comunici cu partenerul pentru a salva viata sexuala, fara sa ii propui retete sau sa il obligi sa se poarte altfel decat simte. Indiferent cat de rar sau des faceti sex, cel mai important lucru este ca ambii parteneri sa fie satisfacuti.

Cel mai reusit sex dureaza mult

Nu intotdeauna avem toata noaptea la dispozitie pentru o partida de sex. Fie ca a doua zi avem o zi grea sau colegul de camera trebuie sa se intoarca ori copilul trebuie trezit, sexul nu trebuie sa dureze mult pentru a fi si reusit.

Solutia de a astepta momentul de intimitate nu este una inspirata. Ritmul alert si schimbarile frecvente din viata fiecaruia indeamna partenerii la decizii rapide si de moment.

Solutia acestor prejudecati este o incercare de a contrazice opinia generala. Vei observa ca sexul concentrat, fara un preludiu indelungat si miscari lente, s-ar putea sa ti se potriveasca. Si daca nu l-ai mai incercat, schimbarile in sex sunt intotdeauna binevenite.

Iarina Dumitrescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#sex, #mit, #perfect, #partida, #Amor , #sexy