Nou prezervativ pentru femei

Vineri, 17 Aprilie 2009, ora 20:54
21195 citiri
Nou prezervativ pentru femei

Pentru ca prezervativul pentru femei lansat in 1993 nu se prea bucura de popularitate, americanii mai fac o incercare, introducand pe piata o noua versiune, mai "fiabila" si mai ieftina.

Tinta FC2, care a fost deja aprobat de Food and Drug Administration din SUA, este oprirea raspandirii virusului HIV si a sarcinilor nedorite, la fel ca si in cazul prezervativului obisnuit, folosit de barbati, relateaza AP.

Noul prezervativ pentru femei a fost deja distribuit, incepand de anul trecut, 35 de milioane de bucati ajungand in posesia femeilor. Totusi, acest numar nu se poate compara cu cele 10 miliarde de prezervative pentru barbati, mult mai ieftine si, cel putin teoretic, mai usor de folosit.

Vechea versiune, in ciuda faptului ca s-a bucurat de publicitate, a avut o arie foarte mica de raspandire, de unde si esecul sau.

FC2 este realizat dintr-un cauciuc sintetic, este transparent si flexibil, fiind dotat cu doua inele. Potrivit producatorilor, este mai putin zgomotos in timpul folosirii decat stramosul sau, acesta fiind si motivul pentru care vechiul model nu era agreat.

In plus, este si de trei ori mai ieftin, putand fi achizitionat cu 60 de centi, in cazul distributiei in masa.

Se estimeaza ca anul acesta vor fi distribuite aproximativ 50 de milioane de prezervative din noua versiune, multe femei din Ghana si Zimbabwe exprimandu-si dorinta de a avea asa ceva. Daca se vor bucura de succes printre femei, exista posibilitatea ca pretul lor sa ajunga la 25 de centi bucata, tot in cazul distributiei in masa.

Pe piata americana, cumparat en detail, noul prezervativ pentru femei costa 2 dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#nou prezervativ femei, #FC2 prezervativ femei, #prezervativ femei SIDA , #sexy