Opt motive pentru care nu trebuie sa faci sex

Joi, 28 August 2008, ora 23:30
7314 citiri
Opt motive pentru care nu trebuie sa faci sex

Sunt multe motive pentru care sexul trebuie practicat. Uneori nici nu trebuie sa fie un motiv. Alteori insa, partenerii fac exact ceea ce trebuie sa faca, dar le lipseste motivatia adecvata. Astfel, jurnalistii de la CNN au descoperit opt motive pentru care nu trebuie sa faci sex.

In fruntea clasamentului se afla razbunarea, foarte populara printre adolescenti, dar si adulti. Cum scopul nu scuza mijloacele, alegerea celui mai bun prieten al fostului, pentru o partida sexuala, in scopul de a te razbuna, nu reprezinta o idee tocmai inspirata. Partida nu va fi deloc reusita, iar femeia este cel mai adesea afectata.

Un alt motiv este mandria de sine, motivatie foarte populara in randul reprezentantilor sexului tare. De cele mai multe ori orgoliul poate dauna grav unei partide sexuale, mai ales daca unul din parteneri este neglijat.

Fala este un alt motiv pentru care abstinenta ar trebui sa primeze. Chiar daca "prada" este extrem de atragatoare, mult mai neplacut este sentimentul de a doua zi, atunci cand te trezesti langa un strain.

Pierderea in greutate, este mai mult o prejudecata decat o motivatie gresita a unei partide de sex. Caloriile se ard in timpul unei partide reusite, dar nu atat de multe incat sa optezi pentru sexul langa cantar.

Daca vrei sa iti confirmi orientarea sexuala si optezi pentru un partener nepotrivit, atunci este clar ca aceasta motivatie te conduce mai mult catre abstinenta, decat catre sex salbatic.

Mila este un alt motiv pentru care mai bine nu faci sex. Gandul ca ajuti pe cineva daruindu-i o partida s-ar putea sa iti produca tie disconfort si nu partenerului.

Suficienta - alta cauza foarte des intalnita in randul barbatilor. Cei care cred ca sexul nu este pentru amatori sunt predispusi sa cada in capcana intinsa partenerului.

Faima prin asociere este probabil noul val in motivatiile unei partide de sex. Unul din parteneri este faimos, iar prin asociere si persoana respectiva poate avea parte de recunoasterea primului. Dezamagirea inerenta conduce catre o singura concluzie: decat sex prea putin motivat, mai bine abstinent.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sex, #abstinenta, #motive, #fara sex, #opt motive , #sexy