Ziare.com

Parintii care fac sex in fata copiilor risca inchisoarea

Vineri, 25 Iulie 2008, ora 07:30

   

Parintii care fac sex in fata copiilor risca inchisoarea
Parintii care fac dragoste in fata copiilor se pot alege cu sanctiuni grave, potrivit unei prevederi a unei conventii europene, pe care si Romania o va adopta in curand.

Noua Conventie a Consiliului European privind protectia copiilor completeaza lista legislativa cu prevederi in privinta abuzurilor sexuale, informeaza ProTV.

Astfel, articolul 22 le interzice parintilor sa intretina raporturi sexuale in fata copiilor.

De asemenea, intra in vizorul autoritatilor si parintii care din neglijenta permit sa se intample asta.

Vor exista si sanctiuni, pe care fiecare stat le va stabili, dupa adoptarea conventiei.

Specialistii in protectia copilului spun ca, in functie de situatie, parintii ar putea primi o amenda penala, li se pot interzice drepturile parentale sau pot chiar sa ajunga dupa gratii.

Citeste mai multe despre parinti sex copii sanctiuni
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 8982 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Hai ***, U.E. !

''De asemenea, intra in vizorul autoritatilor si parintii care din neglijenta permit sa se intample asta''
Hai, nu zau, si cine o sa-i dea in vileag pe parinti? Si cine garanteaza ca copiii, extrem de impresionabili, nu pot fi ''dresati'' de catre un asistent social & co. ca sa spuna ca a vazut acasa ce facea mama cu tata desi nu s-a intamplat asa ceva?
In timp ce sunt de acord ca abuzul de orice fel asupra copiilor trebuie aspru pedepsit, aceste pedepse ''in functie de situatie, parintii ar putea primi o amenda penala, li se pot interzice drepturile parentale sau pot chiar sa ajunga dupa gratii'' atrag atentia asupra altui aspect: trebuie ca copiii sa fie smulsi de sub autoritatea parintesca cu orice pret; atacul asupra famuiliei este perfid si sinistru; in fapt, desi copiii abizati sunt o trista realitate, prin mijloace perfide, manipulative, mass-media transforma si amplifica acest fenomen la nivele apocaliptice. Scopul? O armata de ''asistenti sociali'', ONG-uri sub pretextul ''protectiei'' copilului stau cu ochii pe parinti, care nu mai au prezumtia de nevinovatie, ci, orice parinte este un potential abuzator de proprii copii. Se va ajunge intr-o zi ca daca iti maingai si saruti propriul copil sa fii suspect de abuz sexual. Ziua aceea nu e departe. Copiii trebuie sa nu mai fie educati de parinti, ci educati de STAT, sclavii obedienti ai Noii Ordini...
Hai ***, U.E. si ONG-uri care vedeti peste tot potentiali parinti vioaletori de copiii!

 

model de urmat=traditia orthodoxa

Nu ue ar trebui sa dea astfel de indicatii pretioase, ci constiinta omului, credinta lui. Dar se pare ca omul modern, apostaziat nu mai are constiinta,credinta, frica de Dumnezeu, si astfel este nevoie de norme, indicatii care nu-si vor gasi aplicarea, pentru ca daca pentru omul societatii de consum din occidentul apostaziat, constiinta credinta, frica de Dumnezeu nu mai are nici o valoare, cu atit mai putin normele, legile, sau indicatiile laice!

 

hahahahaha.... "cand moi face eu popa"

pai ce credeti fratilor ca or sa pusa cemere video ascunse ca sa vada daca ii vede copilul sau daca este de fata in momentele acelea? hai sa fim seriosi, cati parinti in ziua de azi fac lucrul asta?????mi se pare absurd. Mai bine sa-i supravegheze sa nu fumeze, sa nu bea sau sa se drogheze, ca astea sunt pb grave de care ar tre sa se ocupe, dar in fine in Romania totul e posibil.....

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor