Piercingul in zone intime, pro si contra

Marti, 05 Mai 2009, ora 12:23
35298 citiri
Piercingul in zone intime, pro si contra
Foto: Open.salon.com

Piercingul in zonele intime reprezinta cea mai noua tendinta de infrumusetare a zonelor unde numai cei privilegiati au acces.

In timp ce unii medici avertizeaza asupra riscurilor la care sunt expuse persoanele care opteaza pentru un astfel de piercing, unii sexologi il recomanda pentru placere garantata.

Piercingul in zonele intime, atat la femei cat si la barbati, condimenteaza partida sexuala. Micul inel din varful penisului va face minuni pentru partenera si ea va ajunge rapid pe culmile placerii.

Daca optati pentru o biluta sau un inel in zona labiilor, veti sti ca partenerul va trebui sa va mangaie zona respectiva, dar nu cu mana, ci cu ceva mai delicat, iar limba este cea mai indicata.

Mai mult, in timpul penetrarii, femeia va simti atingerea piercingului pe zona foarte fierbinte, iar senzatia este de placere absoluta.

Pentru ca zonele intime sunt foarte sensibile, medicii sunt sceptici in ceea ce priveste placerea de a face sex atunci cand optezi pentru un astfel de "accesoriu".

Ei cred ca zona in care se aplica inelul este iritata pentru mult timp dupa interventie, iar un contact sexual nu poate decat sa incetineasca recuperarea.

Mai mult, in cazul piercingului in zona penisului, unele femei pot fi jenate de inelul ales si nu de putine ori s-au inregistrat cazuri de ruptura de vagin din acest motiv, avertizeaza expertii americani.

O alta zona intima care poate fi accesorizata este sfarcul, atat la femei cat si la barbati. Pentru preludiu, micul inel din sfarcul partenerei este inceputul perfect pentru o noapte nebuna.

Iar daca si barbatul opteaza pentru un astfel de piercing, atunci jocurile sexuale dintre cei doi vor avea un punct de plecare.

Specialistii care descurajeaza piercingul genital cred ca inelul din sfarcul femeii este foarte riscant pentru momentul in care ea se excita. Astfel, fiind solicitata suplimentar zona respectiva, se pot produce accidente si sangerari, complet neindicate in aceste cazuri.

Piercingul genital este ingredientul picant al unei seri nebune de sex. Pentru ca foarte multe persoane opteaza pentru aceste accesorii, sfatul specialistilor este ca procesul sa se realizeze in conditii de siguranta, igiena si informare asupra riscurilor existente.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#piercing genital, #inel penis, #inel sex , #sexy