Poate mancarea sa iti creasca libidoul?

Luni, 16 Februarie 2009, ora 18:57
4749 citiri
Poate mancarea sa iti creasca libidoul?
Foto: shine.yahoo.com

De secole, oamenii din intreaga lume au considerat ca stridiile, ciocolata, chili si ardeii iuti si alte asa-zise afrodisiace, incluzand aici asparagusul, bananele, capsunii si multe altele, cresc si potenteaza uimitor viata sexuala.

In primul rand, explozia libidoului provocata de "afrodisiace" este mai degraba un mit decat o realitate, potrivit U.S. Food and Drug Administration, care a realizat mai multe studii aplicate pe aceasta problema, potrivit unui articol publicat de Shine from Yahoo!.

Dar, totusi, de ce atat de multe persoane afirma ca mancarurile "afrodisiace" au efect si cresc libidoul, se intreaba cercetatorii.

Expertii sustin ca totul se petrece in mintea si in inima noastra. Ceea ce este in capul nostru conteaza mai mult decat ceea ce este in stomacul nostru, considera si June Meyer, psihoterapeut la Universitatea Stamford din Connecticut.

Astfel, daca considerati ca o mancare anume are efect afrodisiac asupra corpului, nu ezitati si consumati-o, potrivit sfaturilor expertilor in domeniu.

Studiile au demonstrat, de asemenea, ca unele disfunctii sexuale sunt rezultatul unor boli ale sistemului vascular.

In aceste conditii, a manca sanatos pentru organism va ajuta sa va mentineti o circulatie sanatoasa a vaselor de sange din corp, sustine si Melissa Ohlson, de la Clinica Cardiologie Preventiva si Program Nutritional din Cleveland.

Circulatia sanatoasa a sangelui in corp este strans legata de stimularea si dezvoltarea activitatii sexuale, iar in acest caz o alimentatie sanatoasa, formata din multe fructe si legume, cu sare cat mai putina, poate ajuta semnificativ libidoul persoanei respective, sustin expertii.

Una peste alta, din moment ce nu exista nicio dovada ca hranirea cu anumite mancaruri creste libidoul, o dieta sanatos alcatuita va dezvolta cu siguranta sanatatea sistemului cardiovascular. Iar acest lucru, imbunatateste cu siguranta sanatatea trupului si a activitatii sexuale.

Sfatul expertilor ramane acelasi: consumati orice aliment care va da senzatia ca va sporeste si va influenteaza pozitiv viata sexuala.

Iarina Dumitrescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#afrodisiace, #mancaruri sanatoase, #viata sexuala bogata, #libidou, #sfatul expertilor , #sexy