Pozitii pentru sexul... minuscul

Miercuri, 26 Noiembrie 2008, ora 19:42
18559 citiri
Pozitii pentru sexul... minuscul

Marimea conteaza, spune o vorba din popor: complet neadevarat! O combinatie potrivita de preludiu si stimulare inainte de actul sexual in sine poate sa aduca o femeie pe culmile placerii indiferent daca partenerul este dotat sau nu.

Marimea medie a penisului uman este de aproximativ 15,2 centimetri. Exista insa milioane de barbati care nu se incadreaza in statistica: mai precis, marimea nu ii ajuta deloc.

Acesta nu trebuie insa sa fie un motiv de ingrijorare pentru barbati si nici nu trebuie sa afecteze in mod negativ viata sexuala, arata AskMen.com.

Pentru cei mai putin norocosi in acest domeniu, exista o serie de pozitii sexuale care compenseaza.

In primul rand, trebuie acordata o mai mare atentie preludiului, care ar trebui prelungit pana cand partenera este foarte aproape de a atinge orgasmul. Mangaierile si soaptele erotice, saruturile, stimularea clitorisului manuala sau orala sunt indispensabile. Dupa ce s-a facut "incalzirea", se trece la fapte in anumite pozitii care garanteaza senzatii tari pentru ambii parterneri.

Una dintre poziile ideale este aceea in care partenera sta intinsa pe pat cu umerii si capul sprijinite de o perna si posteriorul ridicat (binecunoscutul "doggie-style"). Partenerul se intinde deasupra ei si penetrarea este astfel mai profunda si senzatia divina. Nu este una din cele mai usoare pozitii si este posibil sa nu poata fi mentinuta multa vreme.

De aceea este nevoie de o schimbare: "sarpele" este o pozitie care o poate aduce pe culmile placerii extrem de rapid. Partenera sta intinsa pe burta cu picioarele stranse, iar el deasupra in genunchi. Se poate pune o perna sub abdomenul partenerei pentru mai mult confort.

Trebuie sa ai grija insa ca greutatea corpului sa fie mentinuta in maini, si nu sa fie sustinuta de iubita: nu e prea sexy sa fii strivita si sa nu poti sa respiri.

"Urechi de iepure": partenera sa intinsa pe spate cu picioarele ridicate si desfacute pana cand genunchii sunt aproape de urechi si are posteriorul sprijinit de o perna. Odata inceputa penetrarea insa, este greu sa fie mentinuta aceasta pozitie, de aceea partenerul trebuie sa ii sustina picioarele cu mainile. Pozitia este ideala pentru ca permite si stimularea clitorisului in timpul actului sexual.

"Sex in V": femeia sta intinsa pe spate cu picioarele stranse, iar partenerul initiaza penetrarea de deasupra, sprijinit in genunchi. Ideal ar fi sa o sustii de glezne si sa ii desparti picioarele pana cand formeaza un "V", sau sa le sprijini pe umeri.

Marimea penisului nu este singurul lucru care aduce o femeie la orgasm: trebuie sa profiti din plin de toate posibilitatile, sa experimentezi si sa gasesti acele miscari care ii plac cel mai mult. Un preludiu realizat cu grija, combinat cu sex oral si cu o pozitie potrivita ofera satisfactie garantata.

Iarina Dumitrescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#sex, #minuscul, #pozitii , #sexy