Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Sase greseli pe care barbatii le fac in pat

Joi, 21 August 2008, ora 19:45
7936 citiri
Sase greseli pe care barbatii le fac in pat

Orgoliul masculin isi spune cuvantul mai ales in pat, insa reprezentantii sexului tare vor fi foarte dezamagiti sa afle ca ceea ce ei credeau ca le duce pe partenere pe culmile placerii sunt, de fapt, presupuneri gresite.

Stiu ce vrea

Prima greseala si cea mai frecventa, de altfel, este aceea ca barbatii se bazeaza pe experientele anterioare atunci cand au o noua relatie. Astfel, ei presupun ca toate femeile au aceleasi dorinte si nevoi.

Am tot ce isi doreste

Multi barbati cred ca este foarte usor sa faci o femeie sa atinga culmile placerii. In realitate insa, atunci cand nu reusesc acest lucru, multi barbati apeleaza la jucarii erotice, refuzand sa accepte ca ei sunt cei care au o problema.

Sexul este la fel pentru femei ca si pentru barbati

Atat medicii cat si sexologii sunt de parere ca o experienta sexuala este traita in mod diferit de barbati si femei. Astfel, daca un barbat simte placere la un moment dat este posibil ca partenera sa nu fie la fel de incantata ca el.

Stiu totul despre corpul femeii

Potrivit sexologului consultat de WebMD, cei mai multi barbati cunosc exact zonele erogene ale femeii, dar nu intotdeauna stiu sa le "exploateze". Mai mult, unii uita intentionat preferand sa depuna mai putin efort si sa se concentreze asupra propriei placeri.

Cateva saruturi si putem trece la fapte

Majoritatea barbatilor care pot ajunge foarte repede la o stare de placere pornesc de la ideea ca si femeia simte acelasi lucru. Femeilor, insa, nu le sunt suficiente cateva saruturi pentru a putea trece mai departe.

Tacerea este de aur

In timp ce majoritatea barbatilor considera ca sexul trebuie facut in liniste, partenerele lor nu sunt intotdeuna incantate de linistea din dormitor.

Ba mai mult, unii barbati prefera ca si partenerele lor sa fie cat mai tacute in pat, pentru a nu-si pierde concentrarea. Multe femei, insa, doresc comunicare si la acest nivel.

Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Portarul internaţional Hossein Hosseini a fost suspendat timp de un meci de către Federaţia Iraniană de Fotbal pentru că a luat în braţe o suporteriţă în timpul unui meci din campionat,...
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Bărbat diagnosticat cu botulism, după ce a mâncat două conserve de pește. În România nu există tratament pentru această boală
Un bărbat din oraşul prahovean Urlaţi a fost internat în stare gravă cu diagnosticul de botulism, anunță reprezentanții Spitalului Judeţean Ploieşti. El le-a spus medicilor că a mâncat...
#sex, #dragoste, #barbat, #femeie, #greseala, #sexolog , #sexy