Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Secrete pe care orice barbat trebuie sa le stie

Miercuri, 27 Ianuarie 2010, ora 11:27
5726 citiri
Secrete pe care orice barbat trebuie sa le stie
Foto: Glamour

Barbatii au uneori impresia ca le stiu pe toate, insa de multe ori se inseala si din aceasta cauza nu isi gasesc perechea potrivita. In loc sa incerce sa ghiceasca ceea ce isi doreste o femeie, un barbat ar trebui sa incerce sa invete mai multe despre comportamentul si dorintele reprezentantelor sexului frumos.

Vrei sa aiba o stare de spirit buna? Daca da, nu trebuie neaparat sa te arunci sa cumperi cadouri care mai de care mai scumpe, te sfatuieste Mens Fitness. Afla ca 50% dintre femei se vor bucura numai daca te vad. Asa ca pentru aceste 50% dintre femei nu trebuie sa dai bani pe cadouri scumpe, ci doar trebuie sa fii tu insuti si o vei impresiona. Daca vei avea vreo legatura cu una dintre celelalte 50% de femei care pun accent pe partea materiala, atunci trebuie sa te descurci cum poti mai bine.

Daca spune ca o doare capul, asa e. 44% dintre femei spun ca atunci cand nu vor sa faca sex sunt cu adevarat obosite. Multi barbati cred ca atunci cand o femeie spune ca o doare capul, ea doar vrea sa scape de ceva anume. Adevarul este ca multe dintre ele sunt foarte stresate si durerea de cap este ceva normal. Nu uita ca data viitoare cand iubita ta spune ca o doare capul este posibil chiar asa sa fie, iar daca tu nu o crezi, o vei supara si mai tare.

Nu iti neglija corpul. Oricat de mult te-ar iubi daca te vei neglija va fi afectata. 63% dintre femei nu sunt multumite cand iubitii lor sunt mult prea slabi sau prea grasi.

Oricat de timida ar fi iubita ta, ii place sa se dezbrace in fata ta. 42% dintre femei sustin ca le place sa se dezbrace in fata partenerilor, deoarece stiu ca acest lucru ii excita.

Ii place sa se joace, chiar daca nu vrea sa recunoasca. 93% dintre femei adora sa se joace cu mancare sau jucarii erotice in dormitor.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#sfaturi sexuale barbati, #secrete sexuale impartasite barbatilor, #secrete sexuale despre femei , #sexy