Sex instant

Marti, 02 Iunie 2009, ora 12:01
8366 citiri
Sex instant

Fanteziile sexuale ale oamenilor sunt numeroase, indiferent daca acestia sunt implicati intr-o relatie permanenta sau intr-o aventura de o noapte.

Fie ca este vorba de sex salbatic sau de tandreturi prelungi, atunci cand vine vorba de sex nimic nu pare a sta in cale. Nici macar timpul. Asa ca ce parere aveti de "sexul la minut"?

Daca aveti intentia unei aventuri in asternuturi contra-cronomentru, alegeti-va cu grija partenerul. Dincolo de depasirea granitelor fanteziei, asigurati-va ca partenerul a depasit varsta de 18 ani. Nu de alta, dar tot la minut puteti fi pedepsiti si de lege, este sfatul dat de E How.

Daca nu v-a picat nimic in plasa inca, iar dorinta este tot mai arzatoare, incercati sa va logati pe un site pentru adulti. Acestea ajung uneori sa propuna scenarii sexuale, iar "oferta" acopera toate gusturile si fanteziile.

Daca optati pentru un flirt online ati putea ajunge mai repede decat credeti direct in pat...si nu, nu intr-unul virtual, ci chiar intr-unul real.

Atentia insa ce tinta va alegeti! Uneori pe aceste site-uri sunt persoane "platite pentru a se juca", iar tu vrei actiune, nu ai timp de pierdut.

Pentru inceput este bine sa iesiti, sa va cunoasteti, macar cateva ore, si mai departe vedeti voi unde ajungeti. Ca doar vrei sex la minut, nu?

Ai grija insa, fie ca esti barbat sau femeie, poti fi violat sau sodomizat. Cere cateva detalii despre el/ea, pentru a avea unele garantii pentru siguranta ta. Asa ca, in timp ce te uiti la ceas, afla-i macar numele.

O alta varianta, pentru a avea sex aproape batand din palme, ar fi un prieten "darnic". Desi nu este intotdeauna cea mai buna alegere, este o alternativa in cazul in care un necunoscut nu suna tocmai bine. Practic impartasiti nevoi si placeri, cand aveti resurse si vointa.

Joaca-te, insa ai grija: sexul instant ar putea fi si periculos!

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#sex minut, #sex necunoscuti, #prieten darnic , #sexy