Sex pe fuga, ca sa scapi de stres

Miercuri, 22 Octombrie 2008, ora 19:32
8212 citiri
Sex pe fuga, ca sa scapi de stres

Ce dureaza mai putin decat prepararea unei cesti de cafea sau alimentarea masinii la statia de benzina? Sexul pe fuga!

In vartejul programelor incarcate, o partida scurta de sex poate fi binevenita. Asemenea "sexcapade" au o multime de beneficii cu care iti poti condimenta rutina vietii. Iata cateva, in viziunea www.csid.ro.

- te elibereaza de stres;

- reaprinde dragostea si pasiunea , poate fi un adevarat medicament pentru relatiile cu probleme;

- reduce starea de anxietate;

- creste apetitul sexual;

- te ajuta sa pierzi din greutate;

- iti imbunatateste starea de spirit, iti energizeaza mintea, corpul si sufletul;

- este grozav atunci cand nu ai timp pentru o partida de dragoste "ca la carte"

Ce presupune "una mica"?

1. Nu astepta momentul perfect. Nu astepta pana te vei simti sau vei arata intr-un anume fel, daca simti ca pofta se strecoara in ganduri acum. Nu inventa scuze. Pur si simplu fa-o!

2. Constientizeaza ca sexul pe fuga nu are nevoie de toate etapele unui act sexual. Sexul pe fuga poate implica doar penetrare, mangaierea zonelor intime sau interludii orale.

3. Intelege ca nu vei face neaparat dragoste. E ok ca aceste cocktailuri sexuale sa fie servite din cand in cand putin mai reci. Totusi viata sexuala nu trebuie sa se reduca la aceste rendez-vous-uri lacome. Acestea sunt, pur si simplu, o modalitate de a-ti satisface apetitul sexual si dorul de partener.

4. Ia in considerare faptul ca s-ar putea sa nu ajungi la climax. Sexul pe apucate nu duce intotdeauna la orgasm nici pentru barbati, nici pentru femei. Acesta implica mai mult conectarea cu celalalt decat obtinerea satisfactiei fizice.

5. Fii dispusa sa va tachinati de-a lungul zilei. Giugiuleala in timp ce sunteti la distanta - fie prin sms-uri provocatoare, emailuri erotice sau flirturi la telefon - starneste apetitul sexual. Asemenea strategii de seductie permit ca raspunsul sexual, inclusiv orgasmul, sa vina mai usor atunci cand sexul se intampla pe bune, fie si in graba.

6. Provoaca-te pe tot parcursul zilei. Intra in starea de excitare pentru a fi pregatita cand apare momentul potrivit. Poti face acest lucru privind cu ochii mintii ceea ce-i vei face mai tarziu, citind articole erotice in pauza de cafea sau amintindu-ti cum te-ai simtit ultima data.

Cum pui la cale o partida de sex pe fuga?

In primul rand, imbraca-te adecvat. Incepe cu hainele care te fac sa te simti sexy. Ia in considerare piesele de imbracaminte stramte, dar usor de manevrat; ele pot fi din tesaturi care sunt placute la atingere, cum e satinul. Sau tinutele care nu lasa prea mult loc liber pentru imaginatie.

Ele iti vor provoca o stare de incitare si-ti vei dori ca partenerul tau sa "rupa hainele de pe tine". Totusi, ele trebuie sa ramana la locul lor, e o pierdere de timp sa le dai jos si apoi, creste si riscul de a fi prinsa in situatii stanjenitoare.

Lasa-te prada imprevizibilului. Jumatate din fiorul dat de sexul pe fuga este cauzat de lipsa oricarei planificari. Fii indrazneata si ofera-i partenerului tau o portie de dragoste atunci cand se asteapta mai putin. Nu zabovi pana ajungeti in dormitor. Ceea ce face sexul pe fuga atat de captivant este tocmai elementul de surpriza si indrazneala.

Fii pregatita

Foloseste lubrifianti. Nu e tocmai o stire nemaipomenita ca persoanele care obisnuiesc sa faca sex pe fuga se inarmeaza cu sticlute mici de lubrifianti. Sunt utile la momentul potrivit.

Cerceteaza-ti teritoriul. Asigura-ti conditiile minime de confidentialitate. Cu siguranta nu vrei ca vreun jandarm sau un coleg sa te prinda in mijlocul actiunii.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
Putin, prins cu minciuna. Ambasadorul Belarusului confirmă că teroriștii de la Moscova nu voiau să fugă în Ucraina
Putin, prins cu minciuna. Ambasadorul Belarusului confirmă că teroriștii de la Moscova nu voiau să fugă în Ucraina
Ambasadorul Belarusului în Federația Rusă, Dmitri Krutoy, a declarat că polițiștii de frontieră din Belarus au împiedicat intrarea în țară a presupușilor teroriști implicați în...
#sex, #graba, #fuga, #orgasm, #satisfactie, #dorinta , #sexy