Sex sub dus

Vineri, 28 Noiembrie 2008, ora 19:45
20039 citiri
Sex sub dus
Foto: NZGirl.co.nz

Un cuplu experimentat ajunge in cele din urma sa epuizeze toate locatiile din casa in care se poate dovedi dragostea: dormitorul, living-ul, masa din bucatarie. Insa exista intotdeauna o alternativa ofertanta: dusul.

Nici nu e nevoie de o baie in stil roman, spatioasa sau cu jacuzzi. Nu e nevoie decat de un jet de apa caldut si o cada curata. Nota bene: femeile considera ca o baie murdara nu e sexy deloc, deci e nevoie de o curatenie generala inainte sa treceti la fapte, arata AskMen.com.

Dusul impreuna cu partenerul poate fi un mod placut de a-ti incepe ziua si un moment de intimitate care ajuta la mentinerea unei relatii implinite. Atmosfera trebuie pregatita din timp: se pot pune lumanari parfumate pe rafturi si se pot folosi uleiuri de masaj. E veche abordarea, insa eficienta: petale de flori imprasiate pe jos.

Intotdeauna trebuie lasata fereastra de aerisire deschisa: daca partida este mai lunga, aburul creat de apa calda si toata agitatia va pot cauza ameteli.

Sigur, exista si varianta in care unul dintre parteneri il surprinde pe celalalt inainte sa intre in dus, ii "confisca" prosopul si il ghideaza cu saruturi dulci inspre cada.

Cea mai simpla pozitie in dus ar fi aceea in care ambii stau in picioare iar partnera isi sprijina un picior pe marginea cazii. Cei doi pot sta fata in fata sau el poate sta in spatele ei, folosindu-si si mainile. Mangaierile pe corp si pe sani o vor aduce cu siguranta la orgasm.

Sapunul este un lubrifiant excelent, iar pozitiile sunt nenumarate: puteti experimenta in voie. O miscare ce il trimite pe el pe culmile placerii: cu mainile pline de sapun, partenera isi apropie sanii unul de altul iar penisul lui este prins intre ei. Satisfactie garantata.

Avand in vedere ca amandoi sunteti curati si fresh, puteti profita de ocazie si sa oferiti placere oral. Daca unul dintre parteneri sta in genunchi insa, pozitia devine rapid o sursa de disconfort. De aceea ar fi ideal ca cel care primeste "atentie" sa stea sprijinit de cada, iar celalalt sa se aplece putin.

Masturbarea e un subiect de controversat in multe cupluri: macar pentru cateva minute insa, merita sa lasati la o parte diferentele si incercati sa va dedicati satisfactiei celuilalt. Daca unul dintre parteneri isi exprima dorinta sa il vada pe celalalt in aceasta ipostaza, dusul ar fi un loc potrivit pentru asta.

Ce le place barbatilor la nebunie: cand ea preia controlul. Este indicat ca el sa stea cu spatele sprijinit de cada si ea deasupra: poate sa se sustina cu mainile de pereti si de cada pentru a-si mentine echilibrul.

Trebuie insa luate si precautii. In primul rand, apa in abundenta tinde sa reduca la minim lubrifierea naturala. De aceea este indicata utilizarea unui lubrifiant. De asemenea, este recomandata folosirea unor carpete de baie din cauciuc pentru a preveni accidentele.

Iarina Dumitrescu

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#sex, #dus, #dragoste , #sexy