Si sexul trece prin stomac

Sambata, 23 August 2008, ora 22:15
5331 citiri
Si sexul trece prin stomac

Daca viata ta sexuala nu mai este ca la inceput, trebuie sa stii ca si alimentia ar putea influenta acest lucru. Asta inseamna ca faci sex si in functie de ce mananci, alimentele influentand performantele sexuale.

Daca vinul rosu stimuleaza apetitul sexual, iar somonul creste perfomanata sexuala, exista si alimente mai putin scumpe si foarte indicate, pe care le poti gasi chiar la supermarket, scrie yuppy men's only.

Pentru barbati, nucile, alunele, semintele si cerealele cresc abilitatea de erectie. Ele combat inflamatia, care ar putea duce chiar la probleme ale prostatei.

Produsele bogate in calciu si zinc determina procesul fertilitatii al potentei si al sanatatii pe termen lung. Pentru barbati sunt indicate mesele cu fasole si carne de vita, care au rol in producerea spermei.

Pe de alta parte, muschii au nevoie de calciu pentru a se contracta, asa ca fara acesta, nu ar fi posibil nici orgasmul.

Barbatii si femeile care consuma o ceasca cu cafea zilnic, au de doua ori mai multe sanse sa fie activi din punct de vedere sexual. Consumul excesiv de cofeina poate cauza insa probleme de erectie.

Femeile care au probleme de lubrefiere pot consuma soia. Aceasta mentine capacitatea vaginului de a se lubrifia si combate simptomele neplacute ale menopauzei.

Grasimile sunt si ele extreme de necesare pentru producerea hormonilor, insa consumul constant de grasimi saturate contribuie la ingrosarea arterelor, deci la probleme de circulatie si, printre altele, de erectie.

Mesele nu trebuie sa fie excessive doar pentru ca vrei sa fii bun la pat, caci stilul alimentar nu influenteaza numai prestatia in pat ci si intregul ritm de viata.

Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
#sex, #mancare, #alune, #cafea, #soia, #apetit, #prestatie , #sexy