Spune-mi ce forma au sanii tai ca sa-ti spun cum faci sex

Marti, 06 Ianuarie 2009, ora 18:36
13200 citiri
Spune-mi ce forma au sanii tai ca sa-ti spun cum faci sex

Forma sanilor partenerei tale iti poate dezvalui multe despre sexualitatea si calitatile personale pe care le poseda, te anunta Piero Lorenzoni, sexolog si cercetator italian.

Oamenii de stiinta au asociat forma sanilor femeilor cu fructele si arata cum acestea dezvaluie o parte din identitatea femeii care ii detine, anunta Love Shop.

Daca sanii iubitei tale au forma de pepene inseamna ca este o femeie care adora mancarea, iesitul la restaurant, vrea sa fie apreciata si admirata. Cu toate acestea nu pune mare accent pe viata sexuala, iar cercetatorii sunt de parere ca aceste femei pot fi considerate frigide. Nu refuza sexul, dar nici nu se afla pe lista actiunilor preferate.

Femeile care au sanii de forma lamailor sunt amatoare de noutati in domeniul sexual si sunt pregatite sa incerce orice este nou, detesta rutina in pat. Si in celelalte domenii ale vieti experimenteaza tot ce este nou.

Daca iubita ta are sanii de forma ananasului inseamna ca este foarte inteligenta. Vrea sa reuseasca in viata si face eforturi pentru asta, dar in acelasi timp este si foarte romantica. Este fidela barbatului de care se indragoste la nebunie si nu il lasa usor sa plece din viata ei.

Femeile care au sanii de forma portocalelor nu sunt foarte bune in pat. Chiar daca par foarte sexy acestea au un caracter conservator. Sunt mai interesate de prietenie decat de sex.

Daca iubita ta are sanii foarte mici, de forma cireselor, inseamna ca este foarte optimista, blanda si sociabila. Aceste femei sunt inteligente si au simtul umorului foarte dezvoltat. Femeia cu sanii cireasa este perechea ideala si pregatita oricand sa faca dragoste.

Femeile care au sani in forma de para sunt foarte serioase. Ele apreciaza increderea, sunt neveste si mame bune. De obicei acestea sunt si religioase. Sa nu incerci niciodata sa ai o aventura cu aceste femei. Ele au nevoie de relatii serioase si familie.

Iarina Dumitrescu

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#forma sani, #asemanare fructe, #calitati sexuale , #sexy