Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Statistici despre sex care te dau pe spate

Duminica, 12 Octombrie 2008, ora 15:30
16246 citiri
Statistici despre sex care te dau pe spate

Sexul nu mai este demult un subiect tabu. Aflam si inventam zilnic metode inedite si eficiente pentru a ne imbunatati viata de cuplu, unele dintre acestea chiar bizare si neasteptate. Iata cateva lucruri mai putin cunoscute despre sex:

Sexul este cel mai eficient mod de relaxare, in termeni biochimici, efectul sau asupra corpului fiind asemanator celui obtinut in urma consumului de ciocolata. Barbatilor care fac sex frecvent le creste mai repede barba, in timp ce femeile care citesc romane de dragoste fac de doua ori mai mult sex decat femeile care nu citesc deloc.

In medie, barbatii se gandesc la sex in fiecare 7 secunde, in timp ce peste un sfert dintre femeile din intreaga lume considera ca sunt cu atat mai sexy cu cat au mai multi bani.

Ne petrecem doua saptamani din viata sarutandu-ne, iar zilnic in lume au loc peste 120 de milioane de partide de sex.

Adulterul poate fi mortal

Un numar foarte mare dintre barbatii care au murit de infarct in timpul unei partide de sex, respectiv 85% dintre acestia, isi inselau nevestele.

O statistica ingrijoratoare arata ca numai 17% dintre femei au orgasm in timpul actului sexual.

Daca va intrebati cum se aleg numele prezervativelor, aflati, de exemplu, ca un brand de prezervative a fost denumit dupa faraonul Ramses, care a avut nu mai putin de 160 de copii.

Fecioarele nu pot merge la altar in Guam

Daca, in general, consideram ca a face sex este cat se poate de normal si natural, unele tari au reglementat prin legi clare activitatea sexuala a oamenilor. In Guam, exista barbati ale caror slujbe constau in a calatori prin tara pentru a se culca cu virgine. Fetele platesc bine acest serviciu deoarce le este interzis sa se marite fecioare.

In Hong Kong o femeie inselata de sot are dreptul de a-l ucide pe acesta, insa doar daca isi foloseste exclusiv mainile. In anumite tari islamice femeile pot fi ucise cand comit adulter, in timp ce barbatii primesc pedepse usoare. In Arabia Saudita, insa, adulterul este pedepsit aspru prin lapidare.

O prostituata, mai ieftina decat un prezervativ

In India este mai ieftin sa platesti o prostituata decat sa cumperi un prezervativ, iar in Indonezia, daca esti prins masturbandu-te, risti sa fii decapitat. Nu scapi cu bine nici daca violezi o virgina in Cafa (sud-vestul Etiopiei). Aceasta fapta se pedepseste cu taiarea capului sau a mainilor.

Pe vremuri, baieti special alesi din Alaskan Koniag erau educati ca femei inca din copilarie. Unul dintre ei putea deveni sotia unui sef de trib.

Un obicei similar exista si in zona Lacurilor Sud-Americane si in Caquiteros. Aici, homosexualitatea este o practica acceptata, iar femeile care nasc cinci fii obtin permisiunea de a educa unul dintre ei ca si cand ar fi femeie.

Alte practici sexuale inedite sunt legate de oameni si animale. In multe tari din Orientul Mijlociu exista legi care permit zoofilia. De exemplu, legea spune ca dupa ce un om intretine relatii sexuale cu un miel, este pacat de moarte sa-i manance carnea. Si in Liban barbatilor li se permite prin lege sa faca sex cu animalele, cu conditia ca acestea sa fie de sex feminin. Intretinerea de relatii sexuale cu un animal de sex masculin se pedepseste cu moartea.

La doctor si nu prea

In Bahrein un doctor (barbat) poate examina organele genitale ale unei femei din punct de vedere legal, dar ii este interzis sa le priveasca direct in timpul examinarii. El poate, cel mult, sa vada reflectia acestora intr-o oglinda.

In Santa Cruz, Bolivia, este ilegal ca un barbat sa faca sex cu o mama si cu fiica acesteia in acelasi timp.

Tinerelor fete din Lenge, Africa de Est, li se cerea sa fie dezvirginate, in cadrul unei ceremonii, de un penis sculptat dintr-un corn. In Polinezia, adolescentii de ambele sexe sunt instruiti in ceea ce priveste tehnicile sexuale de o persoana mai in varsta, cu experienta, timp in care li se permite sa intretina relatii sexuale

Si din lumea animalelor

Si in regnul animal exista multe ciudatenii legate de sex. In randul masculilor lilieci s-a inregistrat cea mai mare rata a homosexualitatii.

Orgasmul unui porc dureaza 30 de minute.

Sobolanii se imperecheaza de aproape 20 de ori pe zi, insa nu sunt mai iubareti decat leii, care se imperecheaza si de 50 de ori pe zi. Totusi, numai oamenii, maimutele bonobo si delfinii fac sex din placere.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#sex, #ciudatenii, #inedit, #legi, #inselat, #ritual, #Zoofilie , #sexy