Top 4 al fanteziilor sexuale feminine

Joi, 16 Aprilie 2009, ora 23:59
13087 citiri
Top 4 al fanteziilor sexuale feminine

Femeile nu sunt cu nimic mai prejos decat barbatii cand vine vorba despre fanteziile sexuale. Dimpotriva, imaginatia multora nu se impiedica de sabloane si nici vacanta nu stie sa-si ia.

Totusi, cum nu exista spatiu, nici macar virtual, pentru a descrie fantasmele fiecareia dintre femei, Askmen.coms-a oprit asupra unora mai comune, care nu lasa indiferente mare majoritate a delicatelor ganditoare.

Sa domine sau sa fie dominata

O femeie care spune ca nu e atrasa de barbatii impunatori probabil minte sau inca nu a intalnit unul cu "dimensiunile" ideale. Ce nu stiai insa e ca multe dintre ele ii viseaza implorandu-le, ingenunchind in fata lor si cersind sa fie iubiti sau, si mai bine, sa fie lasati sa ofere iubire.

Exista si reversul, cand imaginatia lor se aprinde doar la gandul ca el, ca un mascul puternic ce este, se poarta salbatic, precum stramosii lui care abundau in testosteron, si-si croieste drum indiferent de vointa ei. De altfel, in acord cu a lui. Vrea sa-i simta dintii pe umar, degetele ferme in par... Scenariul poate continua la nesfarsit.

Profesoara sau eleva

Ai fi mirat sa auzi cate femei adora sa se viseze (si nu numai) imbracate precum Britney Spears in zilele bune, cand ciorapii albi ii treceau peste genunchi si pieptul ii era incorsetat intr-o uniforma. Unele merg chiar mai departe, visandu-se chiar pedepsite pentru notele deloc satisfacatoare.

Tot in secret se viseaza profesoare, aceasta postura impletindu-se rapid cu cea de dominatoare, cand indicatorul devine instrumentul prin care isi disciplineaza elevii, iar ochelarii sunt acolo doar pentru un plus de seductie.

Sexul cu un strain

Chiar daca, in realitate, putine ar lua "taurul de coarne", in vis totul e posibil. Sexul fara inhibitii, prejudecati sau responsabilitati e fantezia multora. In realitate, cu greu ar fi posibil, din cauza nodului din gat ce ar aparea odata cu senzatia de vina.

In vis, aproape ca nu conteaza chipul strainului - statura impunatoare fiind un "must" si in acest caz -, misterul fiind cel care guverneaza fantezia. Nici vorbele nu sunt importante, ci doar ce se intampla odata ce visatoarea e dusa in patul imens, unde nu-i poate rosti numele amantului pentru simplul fapt ca nici macar nu il stie.

Sexul in trei

Spre deosebire de barbati, care nu se aprind la gandul unei partide de sex in trei, in care femeia sa fie una singura (sau nu recunosc asta), femeile au fantezii in care cei trei isi schimba sexele adesea. Poate fi vorba despre doua femei si un barbat, la fel cum poate fi vorba, la fel de bine, de doi barbati si o singura femeie, ea.

Cum in realitate mai greu se poate intampla ca doua femei si un barbat sa se afle in acelasi pat, gelozia fiind doar una dintre piedici, macar in vis femeile experimenteaza si aceasta latura a lor.

Preferatul marii majoritati, insa, este scenariul in care doi barbati heterosexuali, bineinteles, desi s-au mai vazut si "grozavii", o venereaza (sau nu) pana cand peste fantezie cade cortina.

In lumea reala, femeia redevine mica si delicata sau sigura pe ea si autoritara, asa ca sansele ca aceste fantezii sa devina realitate se imputineaza odata cu ivirea zorilor. Dar, la adapostul intunericului, la pieptul iubitului/amantului/sotului, si lipsa oricarui stres, poti sa incerci sa o intrebi ce fantezie ar putea fi adusa la viata. Ai fi surprins de raspunsul ei.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#fantezii sexuale feminine, #fanteziile femeilor, #fantasme sexuale femei, #sex in trei, #sec cu strain , #sexy