Tot ce nu stiai despre sani

Luni, 15 Decembrie 2008, ora 23:45
13566 citiri
Tot ce nu stiai despre sani

Nu toti barbatii cunosc trupul unei femei. Mai mult, nici femeile nu isi dau seama de anumite schimbari care se petrec la nivelul propriilor sani in anumite perioade si stari afective.

Playboy.com a dezvaluit cateva secrete ale sanilor femeii pe care tinerele adesea nu le observa, iar barbatii nici atat.

Sfarcuri intarite, starea de excitatie

Potrivit medicilor, nu intotdeauna cand sfarcurile unei femei sunt intarite ea este si excitata. In momente de nervozitate sau tensiune, schimbarile la nivelul organismului femeii determina acest peisaj, care, uneori, transmite mesaje eronate barbatilor din jur.

Sanii femeii sunt mai mari decat se crede

Doar una din 800 de femei isi poate masura cu exactitate bustul. Imprecizia in masurare se datoreaza faptului ca pieptul unei femei este mai mare decat se observa.

Tesutul mamar in cazul femeilor de pana la 30 tinde sa fie mai dens, iar o masuratoare exacta devine foarte dificila. Mai mult, datorita schimbarilor normale ale organismului femeii in decurs de o luna, dimensiunile bustului sufera mici modificari.

Usurinta in modificarea dimensiunilor bustului

Tot mai multe femei doresc sa intervina in modificarea dimensiunilor naturale ale sanilor. In Romania, operatia de marire a sanilor se afla pe un loc fruntas in topul celor mai frecvente operatii estetice.

Si chiar daca presedintele societatii de Chirurgie Estetica din tara noastra, Tiberiu Bratu, a declarat la inceputul lunii noiembrie ca si chirurgia estetica este afectata de criza financiara, romancele nu renunta atat de usor la operatiile de marire a sanilor.

Doi sani, doua sfarcuri

Expertii Playboy.com au spus ca femeile au doua sfarcuri datorita faptului ce cele mai multe dintre ele au un singur copil la o nastere. O astfel de constitutie determina o alimentatie normala si suficienta a nou-nascutului.

Sutienul este vechi de aproape 100 de ani

Inca din 1913 femeile au simtit nevoia de a-si acoperi sanii. Astfel, primul sutien modern s-a confectionat la New York, din elastic si metal. Abia in 1930 s-au realizat cupele sutienului, care aveau forma sanilor, iar marimile erau 36B si 36C.

Sanii femeii reprezinta un criteriu de clasificare al frumusetii ei. Un studiu recent a aratat ca barbatii care se uita prima oara la sanii unei femei nu vor suferi afectiuni cardiace sau legate de tensiune.

Mai mult, forma sanilor determina personalitatea femeii, iar dimensiunile extreme tradeaza lipsa inteligentei unei doamne, mai cred specialistii.

Iarina Dumitrescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sex, #sani, #cunostinte , #sexy