Zece lucruri de stiut inainte sa faci sex cu fosta iubita

Duminica, 30 Noiembrie 2008, ora 10:40
21990 citiri
Zece lucruri de stiut inainte sa faci sex cu fosta iubita

Domnilor, aveti de gand sa reluati relatia "fierbinte" cu o fosta sotie sau prietena? Procedati cu atentie, numai dupa ce cititi urmatorul set de recomandari, intocmite de cotidianul britanic The Times.

1. Relatia voastra nu mai functiona, de asta v-ati despartit. Dar nici despartirea nu este asa cum te-ai asteptat. Esti singur, trist si inconjurat de perechi exasperant de fericite. Se mai apropie si Craciunul, asa ca un pic de consolare in bratele fostei iubite incepe sa para o solutie buna.

2. Este cu siguranta solutia mai ieftina. Nu e nevoie de intalniri scumpe, la restaurant. O sticla de vin si un buchet de garoafe mai ofilite functioneaza.

3. Si este mult mai usor decat sa o iei de la inceput intr-o relatie. E un anumit confort in a sti foarte bine pe cineva si nu ai parte de asta intr-o relatie noua.

4. Fantezii. In loc sa-ti aduci aminte motivele pentru care v-ati despartit, incepi sa iti faci iluzii cu voi doi, impreuna, intr-o imbratisare amoroasa. Si inainte sa iti dai seama, te-ai convns singur sa o suni.

5. Urmeaza realitatea. Sexul cu fosta iubita ar putea reaprinde focul intre voi, insa cu siguranta va veni insotit de "bagajul" de probleme din cauza carora v-ati despartit.

6. Sexul protejat este de maxima importanta. Este dificil sa recunosti ca ai facut sex cu altcineva in timpul care a trecut de cand v-ati despartit, si pentru ea e la fel de greu, asa ca cel mai bine este sa va protejati.

7. Pune sub semnul intrebarii motivele tale. Uneori oamenii se intorc la relatiile mai vechi pentru ca asta este o modalitate de a-si dovedi ca mai sunt inca atragatori pentru sexul opus. Problema este ca trimiti mesaje amestecate fostei prietene si este posibil sa fii si tu confuz in aceeasi masura.

8. Pune sub semnul intrebarii si motivele ei. Femeile rareori invie o relatie sexuala cu fostul iubit, cu singurul scop de a o pastra "fara angajamente", asa ca daca nu ai vrut sa te implici prea mult de prima data, fii atent.

9.Daca dupa toate acestea tot vrei sa te mai intalnesti cu fosta partenera, va trebui sa iti dai seama ce nu a mers de prima data. O intalnire cu un psiholog este o varianta buna daca vrei sa mearga relatia de data aceasta.

10. Sexul cu ex-ul pare simplu, insa de fapt este o chestie foarte complicata. Personajul Samantha Jones din filmul Sex and The City a descris aceasta situatie foarte bine: "Sexul cu ex-ul poate fi deprimant. Daca e bun, nu mai poti avea parte de el inca o data. Daca e rau, tocmai te-ai culcat cu ex-ul".

Maria Ionescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#sex fosta iubita, #fosta relatie, #dezavantajele sexului , #sexy