Zece metode noi de a-ti saruta partenerul

Joi, 19 Februarie 2009, ora 23:58
52377 citiri
Zece metode noi de a-ti saruta partenerul

Simti ca metodele tale de a saruta sunt invechite si ca ai trecut prin toate etapele? Atunci trebuie neaparat sa incearci noile metode de sarut pentru a-ti lasa partenerul fara cuvinte.

Ii poti oferi acestuia senzatii de caldura, racoare, gheata sau un sarut dulce in cateva secunde, informeaza Aol.

Sarutul cascada

Data viitoare cand vei merge spre casa cu partenerul tau si incepe ploaia suprinde-l cu un sarut lung in afara umbrelei. Umiditatea de pe fata ta si buzele tale ii vor oferi acestuia un sarut plin de vibratii si o senzualitate incredibila. Cei care l-au incercat sustin ca acesta este foarte original si cu rezultate garantate.

Sarutul care gadila

Uita pentru cateva momente de buze si incearca sa folosesti un nou "instrument" genele tale. Clipeste astfel incat genele tale sa ii atinga tampla partenerului, aceasta miscare ii va produce o senzatie minunata, care il va face sa astepte cu nerabdare pasul urmator, adica sarutul zonelor atinse de gene.

Sarutul pe ocolite

Conturul buzelor este o zona foarte sensibila, dar de cele mai multe ori ignorata. Revizuieste-ti strategia si incearca aceasta metoda, rezultatele sunt garantate. Umezeste-i subtil conturul buzelor cu varful limbii tale si apoi retrage-te usor. Pasul urmator este sa revii si sa il saruti la fel printr-o miscare circulara. Cei care au folosit metodata sustin ca aceasta face minuni.

Sarutul puternic

Uneori cele mai pasionale saruturi au foarte putin de-a face cu gura. Intr-o mare masura secretul consta in felul in care iti folosesti mainile. Fa-o in asa fel incat sa aprinzi scanteia. Pentru a-ti pune pe jar partenerul cuprinde-i partea din spate a capului cu o mana si cu cealalta talia, lasand impresia ca nu se poate misca.

Sarutul "cub de gheata"

Intr-o zi caniculara de vara poti provoca senzatii de neuitat partenerului cu ajutorul unui cub de gheata tinut in gura, pe care il plimbi pe spinarea iubitului. Poti topi in gura cubul de gheata si apoi sa incepi sa il saruti de la gat in jos. Prin aceasta metoda sigur ii vei oferi partenerului o senzatie tare.

Sarutul du-te vino

Daca vrei sa iti pui pe jar partenerul si sa il faci sa te doreasca din ce in ce mai mult, incearca urmatoarea metoda. Dupa ce va sarutati intens timp de cateva minute, retrage-te cateva secunde in spate si uita-te direct in ochii lui. Acesta va incerca sa te traga inapoi, dar evita acest lucru pentru a mari dorinta. Dupa ce ai evitat un nou sarut ofera-i "un buchet de pupici", incepand dintr-o parte a buzelor si ajungand in cealalta.

Sarutul mentolat

Bomboanele mentolate pe care le pe ai la tine te pot ajuta mai mult decat crezi. Incearca acest truc pentru o senzatie picanta si un joc de v-ati ascunselea. Ascunde-ti bomboana in partea din spate a obrazului si pune-l sa o caute cu limba. Este cea mai buna metoda pentru un sarut "adanc" si racoros. In afara unui sarut minunat aceasta metoda reprezinta un mod de a prelungi preludiul.

Sarutul fara atingere

Multe cupluri pretind ca parfumul lor este un afrodisiac foarte important. Daca si voi simtiti acelasi lucru atunci trebuie sa incercati aceasta metoda neaparat. Ea nu implica neaparat un contact direct al buzelor ci o apropiere a aromelor, practic veti simti ca sunteti sarutati de alta persoana fara a simti nici o atingere. Foarte multe cupluri asiatice folosesc aceasta metoda, care pare a fi foarte senzuala.

Sarutul dulce

Mancarea si saruturile pot deveni o combinatie reusita, dar unele gustari sunt mai potrivite decat altele, iar una din cele mai potrivite sunt bomboanele fondante. Este dulce moale si se topeste in gura. Pentru senzatii speciale trebuie sa incercati un astfel de sarut. Unul dintre parteneri ia pe limba o bomboana fondanta si puteti incepe sarutul. Bomboana se va topi si sarutul va deveni unul delicios.

Sarutul stai si pleaca

Acest sarut va reusi reusi sa iti abureasca geamurile masinii cat ai clipi. Atunci cand te afli la volan trebuie sa te giugiulesti la fiecare semafor. Daca nu ai timp pentru o intreaga sedinta de saruturi fa-ti timp macar pt cateva saruturi fugitive pe buze. Oricum e mai bine decat sa stai nerabdator sa se faca culoarea verde si mai adauga si o picanterie relatiei tale. Daca te simti bine aplicand aceasta metoda aceasta poate deveni in scurt timp o traditie.

Andreea Ghinea

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#sarut minunat, #senzatii minunate, #metode de sarut , #sexy