7 fetisuri ciudate pe care le au barbatii, explicate

Joi, 26 Septembrie 2013, ora 16:20
8203 citiri
7 fetisuri ciudate pe care le au barbatii, explicate

Te-ai intrebat vreodata de ce iubitul tau are o reala placere atunci cand iti saruta si mangaie picioarele sau axilele? Ei bine, fetisurile au facut mereu parte din viata fiecaruia dintre noi si nu reprezinta un motiv de ingrijorare.

Iata 7 obsesii sexuale ciudate pe care le au barbatii, explicate:

1. Podofilia

Podofilia nu este altceva decat atractia pentru picioare, iar in ziua de astazi este relativ usor acceptata de aproape toata lumea. Barbatii apreciaza o pereche de picioare frumoase, bine ingrijite, epilate si cu pedichiura facuta. Foarte multi dintre ei considera talpa piciorului o zona care ii excita usor, exact cum se intampla cu alte parti atractive ale corpului.

2. Axilele

Este aproape imposibil ca iubitul tau sa nu te fi sarutat vreodata in zona axilei atunci cand ati facut dragoste. Asta pentru ca barbatii se simt atrasi psihic de subsuori fine si catifelate cum sunt cele ale partenerelor lor. Este ceva excitant pentru ei cand ajung in locul acela interzis, ingrijit cu atata naturalete de catre femei. Citeste mai multe despre Sex: 7 fetisuri ciudate pe care le au barbatii, explicate! pe ele.ro.

#fetisuri barbati, #fetisuri sexuale, #fetisuri comune , #stiri sex
Comentarii