Aplicatie pentru mobil care iti spune daca esti pe cale sa savarsesti un incest

Luni, 22 Aprilie 2013, ora 21:23
2659 citiri
Aplicatie pentru mobil care iti spune daca esti pe cale sa savarsesti un incest

Intr-o tara cu 320.000 de locuitori, asa cum e Islanda, riscul e mare sa ajungi sa te saruti cu un var. Doamne fereste de mai mult! Pentru ca asa ceva sa nu se intample, un grup de studenti a pus la punct o aplicatie pentru Android, care anunta daca potentialul cuplu e inrudit.

Singura conditie ce trebuie respectata e sa lasi aplicatia sa-si faca "socotelile" si abia apoi sa dai curs pornirii instinctuale.

Aplicatia numita Islendiga-App sau App of Icelanders se foloseste de o baza ce compileaza informatii genealogice despre circa 95% din populatia tarii, determinand daca cei in cauza impart sau nu un bunic.

"Desi unii considera ca aplicatia e nostima, cazurile in care se descopera ce cei doi sunt, intr-adevar, veri de gradul doi nu sunt putine, asa ca pur si simplu e vorba de o necesitate", a explicat un utilizator pentru AP, citata de PopSci.

Bineinteles ca exista si o parte buna in toata povestea - a fi inrudit cu toata lumea aduce un avantaj - gradul de rudenie cu Bjork, cea mai cunoscuta cantareata din Islanda.

Aplicatia a fost creata sa raspunda si unei alte nevoi, aceea de a te anunta cand e ziua de nastere a unei rude.

#aplicatie Android incest, #aplicatie Android islandezi sex, #aplicatie Android Islendiga, #plaicatie mobil zi nastere , #stiri sex