"Arderea" kilogramelor creste dorinta sexuala

Sambata, 27 Octombrie 2012, ora 22:30
2903 citiri
"Arderea" kilogramelor creste dorinta sexuala
Foto: Arhiva

Fieare femeie este interesata de aspectul sau exterior si de cum sa arate si sa se simta bine in pielea ei. Se pare ca pierderea in greutate creste dorinta sexuala a doamnelor, conform unui nou studiu al cercetatorilor de la Penn State University, catedra de medicina.

Pana acum, era stiut ca pierderea in greutate imbunatateste functia reproductiva a femeilor, crescand sansele de conceptie. Potrivit doctorului Richard Legro, problemele de supraponderabilitate pot declansa obstructionari ale ovulatiei. Riscul este mai mare atunci cand grasimea este acumulata la nivelul abdomenului, scrie Actualno.

Cercetatorii au studiat si indicatorii hormonali din urina pacientelor studiate, rezultati in urma secretiilor ovariene. S-a dovedit ca nivelul de ovulatie a ramas ridicat la 29 de paciente dupa ce s-au luat masurile de "ardere" a kilogramelor in exces.

Completand un chestionar, toate participantele la studiu au spus ca, odata cu pierderea in greutate, le-a crescut si dorinta sexuala. Alte studii arata, de asemenea, ca "arderea" kilogramelor excesive creste dorinta sexuala si la barbatii obezi.

#slabire dorinta sexuala, #dieta slabire creste libidou, #dorinta sexuala kilograme exces , #stiri sex
Comentarii
Poza Melody_Gardot
Melody_Gardot
rank 5
Oh; acum inteleg eu de ce este in ascendent Obezitatea...