De ce barbatii vor sex dimineata, iar femeile seara

Sambata, 13 Februarie 2021, ora 07:16
40555 citiri
De ce barbatii vor sex dimineata, iar femeile seara
Femeile prefera sa doarma dimineata FOTO unsplash.com

Sex seara sau dimineata? Este una dintre intrebarile care se pun adesea in ziele noastre, cand bariera prejudecatilor a fost ridicata.

Se spune si a fost demonstrat stiintific ca femeile viseaza la nopti intregi de amor, in vreme ce barbatii prefera sa se trezeasca dimineata in vigoare si sa-si incarce bateriile la prima ora. Exista insa o explicatie.

Un factor important in sexualitatea masculina este testosteronul, hormonul placerilor ce determina impulsurile barbatilor. Nivelul acestuia in organism variaza de-a lungul zilei, in functie de bioritm. Iar cea mai ridicata valoare, spun oamenii de stiinta, se inregistreaza de obicei dimineata, in timp ce valorile cele mai scazute se inregistreaza seara sau pe timpul noptii.

Acesta este motivul principal pentru care barbatii nu au intotdeauna chef sa faca dragoste seara, insa dimineata nu ar refuza niciodata o partida de sex.

Un lucru este insa cert: sexul dimineata este benefic pentru sanatate, atat pentru femei cat si pentru barbati. Sexul utilizeaza toate grupele de muschi din corp si ofera inimii si plamanilor un exercitiu aerobic perfect, mai mult decat atat determina arderea a unui numar important de calorii.

In plus, sexul dimineata trezeste toate simturile, iar corpul si mintea devin alerte si active. Dupa opt ore de somn, actul sexual reprezinta o adevarata sedinta de reintinerire si alertare a nervilor si sinapselor cerebrale.

Una dintre cele mai indragite prezentatoare de la Pro TV e insarcinata cu gemeni

Shakira a ajuns de nerecunoscut! Cum arata celebra cantareata din Columbia

Liber la sex în satul olimpic. Măsura luată în privința paturilor sportivilor la JO de la Paris
Liber la sex în satul olimpic. Măsura luată în privința paturilor sportivilor la JO de la Paris
Capitala Franței va găzdui peste 9.000 de sportivi în vară, pe perioada Jocurilor Olimpice, care se vor desfășura între 26 iulie și 11 august. Interdicția de intimitate a sportivilor a...
"Fiul meu abuzează femei din punct de vedere mental şi fizic!" Afirmație șocantă despre un fotbalist de top
"Fiul meu abuzează femei din punct de vedere mental şi fizic!" Afirmație șocantă despre un fotbalist de top
În 2022, o anchetă a presei germane s-a concentrat asupra sinuciderii modelului Kasia Lenhardt, fosta parteneră a fundaşului Jérôme Boateng, care ar fi fost violent cu ea. Vineri, Der Spiegel...
#Femei, #sex, #seara, #barbati, #dimineata, #preferinte , #stiri sex