Boala ciudata care starneste atractia sexuala pentru masini (Video)

Vineri, 18 Octombrie 2013, ora 16:17
3762 citiri
Boala ciudata care starneste atractia sexuala pentru masini (Video)
Foto: barcroft tv

Americanul Edward Smith sustine ca a facut sex cu mai mult de 1.000 de parteneri, insa numai unul a fost uman, restul fiind autoturisme, elicoptere si alte vehicule mecanizate.

Potrivit specialistilor, Smith sufera de "mecafilie", un termen care explica atractia sexuala a omenilor pentru avioane, trenuri, automobile, etc.

Edward Smith, in varsta de 63 de ani, sustine ca in ultimii 48 de ani a avut nenumarate aventuri cu masini de acest tip. El spune ca a fost "incurcat" si cu un elicopter care a fost folosit pentru filmarea serialului "Airwolf".

"Unii oameni se uita la sanii si fundul femeilor de pe strada. Eu admir doar masinile lor frumoase", spune Smith, citat de Huffington Post.

Acum Smith a devenit mai selectiv si spune ca nu mai este amator de amor cu orice fel de masina, pasiunea lui fiind dedicata lui "Vanilla", un Volkswagen Beetle produs acum 30 de ani.

Barbatul nu este adeptul monogamiei, el avand "aventuri" si cu un Opel GT produs in 1973, botezat "Cinnamon", si cu un Ford Ranger din 1993, numit "Splash".

Smith sustine ca mecafilia este un fetis de care mai sufera cel putin 500 de oameni din intrega lume.

#barbat face sex masini, #sex masini, #parteneri sexuali ciudati, #mecafilie boala, #fetisuri ciudate , #stiri sex