Boxe pentru sex in Elvetia

Duminica, 25 August 2013, ora 13:51
4378 citiri
Boxe pentru sex in Elvetia
Foto: Le Parisien

Orasul Zurich si-a prezentat, sambata, primele sale "sex-boxes", noua garaje destinate practicantelor celei mai vechi meserii din lume, prin intermediul carora autoritatile locale spera sa poata tine mai eficient sub control prostitutia.

Ineditul complex a fost construit in final intr-o fosta zona industriala, in vestul metropolei, la un an dupa ce proiectul a fost aprobat de locuitorii celui mai important oras al Tarii Cantoanelor, potrivit Le Parisien.

Pana la deschiderea oficiala, ce va avea loc pe 26 august, a acestui special "drive-in", destinat sa protejeze mai bine prostituatele, curiosii s-au putut opri in fata usilor deschise, unii realizand si fotografii.

Boxele pentru sex, dotate cu sistem de alarma ce poate fi actionat de catre prostituate in caz de pericol (foto), sunt deschise de la orele 19.00 pana la 5.00 si vor fi accesibile doar automobilistilor aflati singuri la volan.

Proiecte similare functioneaza deja in Germania si Italia, in timp ce alte initiative de reglementare a prostitutiei exista mai ales in Belgia si Olanda.

#Elvetia, #inedit, #boxe sex, #protejare prostituate, #Zurich, #drive in Elvetia , #stiri sex