Cabral: De ce barbatii care insala nu sunt decat niste victime

Vineri, 18 Octombrie 2013, ora 17:01
3138 citiri
Cabral: De ce barbatii care insala nu sunt decat niste victime
Foto: Cabral.ro

"Au femeile motive sa n-aiba incredere in barbati? Au. Motivele sunt reale? Sunt. Sunt repetitive si astfel pot fi aplicate prin generalizare la nivelul majoritatii barbatilor? Sunt. Care sunt aceste motive?", isi incepe Cabral pledoaria in sprijinul barbatilor care calca stramb.

Pornind de la cateva "axiome", prezentatorul TV isi doreste sa demonstreze si reuseste, intr-un mod hazliu, sa arate ca barbatii "luati" care insala nu sunt decat niste victime.

"In primul rand vorbim despre slabiciunea barbatului, despre kryptonita lui, despre al lui Ahile calcai... pofticiunea lui la sex. Femeia, oricata incredere ar avea in partenerul de viata, ea stie ca de la un moment dat incolo acesta va asculta de organele sale sexuale", scrie Cabral pe blog.

"Fetele stiu ca noi, saracii de noi, n-avem nicio sansa sa ne luptam cu chestia asta. E o treaba scrisa negru pe alb in ADN-ul oamenilor, este prinsa direct in codul primordial... de la un moment dat incolo, in anumite conditii, noi nu mai putem fi trasi la raspundere. E o chestie chimica care (...) da o nebunie din asta temporara completa, insotita de foarte multe ori si de o pacatoasa amnezie din asta groaznic de puternica, chestii mai presus de noi si cu care nu ne putem lupta", explica Cabral drama prin care trec barbatii.

"Fetele au vazut filmul Superman si de-atunci, de cand l-au vazut pe puternicul Superman ingenunchiat de o mica bucatica de kryptonita, ele au realizat ca asa-i barbatul... il pui in genunchi" si i-ai indoit vointa cu fizicul tau, da de inteles prezentatorul TV.

"Fetele au inteles ca noi, saracutii de noi, ne luptam cat putem cu ispita, dar ca de la un moment dat incolo patineaza ambreiajul, ABS-ul cedeaza, pompa de frana incepe sa faca presiune si... na pocinogul! Si-atunci ce au spus ele intre ele? Fetelor, haideti sa semnalizam cumva barbatul care este rezervat!... Si dupa aprigi si prelungi consfatuiri, fetele au ajuns sa inventeze verigheta", continua vedeta de la Acasa.

Verigheta, semnul prin care femeile arata ca n-au incredere

Pentru consoarta legala e sfarsit de poveste: "Si uite-asa au plescait ele multumite si-au spus Gata, Gigele, te-am marcat, nu mai pupi tu alta placinta decat aia de-acasa!". In schimb, pentru cea aflata in continuare in cautarea unui barbat, nu e decat inceputul. Si asta pentru ca verigheta nu e decat "semnul prin care femeile arata ca n-au incredere".

O astfel de tanara singura, aflata in cautarea barbatului suprem, adesea gandeste: "Pai daca domnul asta din dreapta mea are verigheta, atunci asta inseamna ca o alta femeie, aflata si ea in cautarea perfectiunii, l-a trecut printr-un casting, prin teste si incercari si a ajuns la concluzia ca e bun. Pai dac-o fi bun si pentru mine?! Ia sa-l incerc eu nitel, asa...".

Si-aici se pravaleste pamantul peste barbat. "Puteti privi si voi, doamne si baieti, unde ne aflam acum...".

Concluzia logica in urma unei astfel de argumentari e, in viziunea lui Cabral, ca "noi, saracutii de noi, n-avem nicio vina".

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Cabral verigheta, #Cabral barbati insala, #Cabral blog, #Cabral barbati sex , #stiri sex