Cat de des trebuie sa facem sex

Duminica, 28 Octombrie 2012, ora 09:03
14485 citiri
Cat de des trebuie sa facem sex
guliver

Cat de des trebuie sa facem sex? Aceasta intrebare, din cand in cand, provoaca neliniste, atat in randul femeilor cat si al barbatilor.

Din punct de vedere medical, dupa studii amanuntite, majoritatea parerilor specialistilor contorizate de Actualno recomanda barbatilor sa faca sex de 5 ori pe saptamana. In acest fel, spun medicii, scade semnificativ riscul de cancer al prostatei.

Referitor la numarul de acte sexuale, pe care un om trebuie sa le aiba intr-o saptamana, este necesar sa luam in considerare cativa factori decisivi: sanatatea fizica si mentala, varsta si temperamentul sexual. Conform specialistilor, fiecare individ are nevoile sale si nu exista o "regula generala a sexualitatii" care trebuie respectata cu sfintenie.

Pe de alta parte, specialistii din domeniu au mai stabilit ca oamenii care traiesc in tinuturi mai calde, cu o clima blanda, au o viata sexuala mult mai activa decat locuitorii tinuturilor reci. Climatul mai cald are un efect benefic asupra nivelului de testosteron din organism, crescand dorinta sexuala.

In acest sens, s-a stabilit ca cele mai frecvente partide de sex le au americanii, care se dedau placerilor carnale de 124 ori pe an. Ii urmeaza grecii cu 117 vizite in dormitor, Africa de Sud, 116, Noua Zeelanda, 115. Imediat dupa acestia, se afla francezii, italienii si israelienii.

Tot sexologii ne atentioneaza ca, daca nu avem chef de sex, nu trebuie sa preluam acest lucru ca pe un semn rau. Specialistii cred ca o partida saptamanala de sex va va ajuta sa luptati eficient cu stresul, iar, daca e mai des, cu atat mai bine. Asta va va ajuta sa dormiti mai bine, va va intari sistemul imunitar si veti radia de fericire.

#sex sfaturi stiri, #cat de des fac sex, #partide sex barbati femei , #stiri sex