Ce se va intampla cand prostituatele vor fi inlocuite cu roboti?

Marti, 17 Aprilie 2012, ora 12:44
7333 citiri
Ce se va intampla cand prostituatele vor fi inlocuite cu roboti?

Masinile au schimbat deja fata industriei si a vietii noastre de zi cu zi. Dar ce se va intampla cand prostituatele vor fi inlocuite cu roboti? Oamenii de stiinta se intreaba, dar inca n-au un raspuns.

In articolul "Roboti, barbati si turismul sexual", publicat recent de revista Futures, Ian Yeoman si Michelle Marte, de la Universitatea Victoria, din Wellington, Noua Zeelanda, au explicat modul in care "prostituatele-robot" ar putea oferi o solutie pentru numeroasele probleme asociate cu comertul sexual, traficul de fiinte umane si, in special, raspandirea bolilor infectioase, relateaza Blitz.

Inspiradu-se din previziunile facute de catre Reteaua europeana de cercetare Robotica, care sustine ca in termen de cinci ani oamenii vor face sex cu robotii, Yeoman si Marte incearca sa-si imagineze, de exemplu, cartierul Felinarelor Rosii, adica Red Light District din Amsterdam, care in viitor va fi mult mai organizat.

Luand in consideratie dezvoltarea continua a industriei sexului si fascinatia omului pentru frumusetea fizica, Yeoman si Marte se intreaba daca in cazul existentei "prostituatelor robot" s-ar putea schimba comportamentul sexual si propun reforme sociale pentru combaterea traficului de persoane.

Ei se intreaba, de asemenea, daca oamenii ar fi mai deschisi si mai onesti in cazul platii sexului cu robotii decat sunt atunci cand platesc fiintele umane.

Ei mai ridica o problema interesanta, respectiv daca persoanele casatorite sau implicate intr-o relatie serioasa considera sexul cu un partener robot o "tradare" la adresa partenerului sau o forma de masturbare similara cu utilizarea unui vibrator.

Intr-un viitor imaginar de genul cyberpunk, bazat pe tehnologie super avansata, a face sex cu o prostituata cibernetica, adica cyber-sex, ar simplifica intr-adevar lucrurile?

Pentru a raspunde la aceste intrebari, asteptam sa vedem modul in care masinile vor putea schimba din nou obiceiurile noastre, ale fiintelor umane, mai ales cele mai ascunse si mai secrete, concluzioneaza sursa.

#sex prostituate robot, #iubita robot, #sex roboti, #prostituate roboti , #stiri sex