Cea mai proasta scena de sex dintr-un roman

Marti, 10 Decembrie 2013, ora 15:42
3652 citiri
Cea mai proasta scena de sex dintr-un roman

In comunitatea literara exista si un premiu pentru cea mai proasta scena de sex dintr-o opera. Numit "Bad Sex in Fiction Award", acesta i-a revenit, anul acesta, scriitorului Manil Suri, autorul romanului, "The City of Devi", unde apare o scena de sex bizara.

Scriitorul, de profesie si matematician, descrie o intalnire amoroasa intr-o baraca de pe plaja. Indragostitii din fictiunea lui Manil Suri sunt proiectati in Univers, intr-un mod mai greu de inteles, potrivit 7sur7.be.

"Cu siguranta supernove au explodat in acel moment, undeva, intr-o galaxie indepartata. Baraca a disparut si, odata cu ea, marea si nisipul - doar trupul lui Karun, intrepatruns cu al meu, a ramas. Am trecut ca fulgerul, ca niste supereroi, pe langa Soare si sisteme solare, ne-am scufundat in bancuri de quarcuri si nuclee atomice" - iata cum suna finalul respectivei scene de sex din roman.

Premiul "Bad Sex in Fiction" a fost lansat in 1993 de catre prestigioasa publicatie britanica "The Literary Review", pentru a-i descuraja pe autorii care introduc pasaje erotice inutile sau de prost gust in lucrari care, de altfel, pot fi chiar valoroase.

Manil Suri, autorul caruia i-a revenit acest nedorit premiu anul acesta, este un scriitor cu dubla cetatenie, indiana si americana. Actiunea romanului de fictiune "The City of Devi", aparut in 2013, este plasata pe fundalul unei iminente distrugeri a orasului Mumbai printr-un atac nuclear.

#cea mai proasta scena sex literatura, #Manil Suri roman, #premiu Bad Sex in Fiction 2013, #The City of Devi premiu, #cea mai proasta scena sex premiu , #stiri sex