Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cele mai ciudate cercetari despre sex

Sambata, 25 August 2012, ora 23:58
4759 citiri
Cele mai ciudate cercetari despre sex
Foto: Guliver Photos

Cercetatorii nu contenesc sa ne surprinda cu rezultatele numeroaselor studii legate de sex. De-a lungul timpului, s-au facut cercetari cu duiumul in acest sens, iar, la final, fiecare studiu a venit cu un rezultat ce i-a lasat pe multi cu gura cascata.

Tocmai de aceea, portalul Fox News a alcatuit un mic top al celor mai ciudate cercetari legate de sex, scrie Actualno.

Pe primul loc, jurnalistii americani au pus studiul realizat de cercetatorii de la Universitatea din Texas care au descoperit de ce oamenii fac sex. Dupa o cercetare amanuntita, care a durat nu mai putin de 5 ani, specialistii in cauza au concluzionat: "oamenii fac sex pentru placerea lor fizica, pentru ca simt o atractie fata de partener si pentru ca sexul este necesar". Doar atat, dupa cinci ani?, s-au intrebat multi.

Una dintre cercetarile psihologului John Gottman in materie de sex se afla pe locul doi in acest mini-clasament. Dupa o munca serioasa si extenuanta, care a durat nu mai putin de 30 ani, psihologul a stabilit ca "femeile resimt o placere mai puternica atunci cand fac sex, decat atunci cand nu au parte de asa ceva, ci mai mult de mangaieri platonice". Fiecare dintre noi ne puteam da seama de asta si fara o cercetare de 30 de ani.

Specialisti ai Universitatii din Montreal se afla pe locul trei, dupa ce au facut o lista a viselor erotice pe care cele doua poluri sexuale le au in timpul somnului.

O alta echipa de cercetatori, de aceasta data din Florida, a facut un studiu inedit care a stabilit ca "femeile sunt mult mai insetate de sex, il vor mai des si il traiesc mai intens decat barbatii". Cu acest studiu au ocupat un binemeritat loc 4 in topul celor de la Fox.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#cercetare sex, #sex studiii, #sex parteneri, #de ce oamenii fac sex , #stiri sex