Cum face Tori Spelling bani din piatra seaca

Joi, 31 Octombrie 2013, ora 16:57
3206 citiri
Cum face Tori Spelling bani din piatra seaca

Tori Spelling, care trece prin mari probleme financiare in aceasta perioada, ea recunoscand recent ca ea si sotul ei, Dean McDermott, nu au nici macar bani pentru o vasectomie, e insa perfect adaptata acestor vremuri. Vedeta, mama a patru copii, a gasit o metoda de a scoate bani din piatra seaca.

Actrita fara contracte, careia si reality show-ul Tori&Dean: Home Sweet Hollywood i-a fost anulat, isi va lansa curand memoriile. Pana atunci, vorbeste insa despre carte oriunde are ocazia. In aceasta se pare ca va fi abordat si subiectul casetei in care face sex, o inregistrare facuta de Tori cu sotul ei de Ziua Indragostitilor, in 2009.

Subiectul a atras imediat atentia multora, care in prezent fac coada la usa sa, fiecare etaland suma pe care ar fi dispus sa o plateasca, relataza ContactMusic.

In cartea ce urmeaza a fi lansata, Tori, in varsta de 40 de ani, spune ca inregistrarea video cu pricina a fost copiata de un "prieten" de-al sotului ei chiar din calculatorul ei. Dupa ce am aflat ca are inregistrarea, "am verificat diferitele unghiuri si am constatat ca sunt bune, asa ca l-am lasat sa o pastreze", a declarat Tori.

Intre timp, insa, inregistrarea cuplului a disparut, asa ca singura copie este la "prieten", disparut si el.

Sansele sunt insa mari ca acesta sa "apara" la momentul oportun, cu tot cu inregistrare.

In general, astfel de casete atrag sume cu sase cifre, asa ca Tori are toate sansele sa iasa din saracie.

Actrita a dezvaluit recent ca nu mai seamana deloc cu tanara rasfatata ce era odata, recunoscand ca nu si-a mai luat posete de cateva luni, ceea ce, in trecut, era de neconceput.

Tori Spelling si sotul ei, la sapa de lemn - nu-si permit nici o vasectomie

Acum, insa, cu patru copii si o casa vanduta in pierdere, fara angajamente de vreun fel, nici ea, nici sotul, ea si Dean nu mai au bani nici de vasectomia acestuia.

#Tori Spelling caseta sex, #Tori Spelling falita, #Tori Spelling saraca, #Tori Spelling inregistrare sex, #Tori Spelling bani, #Tori Spelling vasectomie sot , #stiri sex