Anticonceptionalele le dicteaza femeilor de cine sa se indragosteasca

Sambata, 30 Martie 2013, ora 20:25
2544 citiri
Anticonceptionalele le dicteaza femeilor de cine sa se indragosteasca
Foto: cosmopolitan.com

Femeile care iau anticonceptionale trebuie sa stie ca acestea au un efect neasteptat asupra corpului lor. Conform unor studii recente, aceste pastile le schimba gusturile in materie de barbati.

Un studiu aparut in revista de profil "Psychoneuroendocrinology" arata faptul ca femeile incep sa aiba alte gusturi in privinta barbatilor, atunci cand iau anticonceptionale, ele preferandu-i pe cei care nu au o masculinitate accentuata din punct de vedere fizic, scrie Cosmopolitan.

Intr-un prim studiu a fost analizata parerea femeilor cu varsta intre 18 si 24 de ani despre barbatii care le erau aratati in fotografii, ele nefiind sub influenta anticonceptionalelor.

O alta categorie de femei pe care cercetatorii le-au rugat sa priveasca anumite fotografii a fost reprezentata de cele care luasera anticonceptionale timp de trei luni. Inainte de pastile, ele ii preferau pe cei care aratau o masculinitate accentuata.

Trasaturile respective se refera la proeminenta osului zigomatic, inaltimea maxilarului si latimea fetei.

In mod surprinzator, cele care luau anticonceptionale nu mai cautau aceleasi trasaturi masculine ale barbatilor pe care ii vedeau.

Intr-un al doilea studiu, au fost analizate 85 de cupluri care s-au cunoscut atunci cand femeia lua anticonceptionale si 85 de cupluri in care ea nu lua aceste pastile.

Specialistii au constatat ca barbatii din prima categorie nu aveau trasaturi accentuate ale masculinitatii lor.

Astfel, informatiile din primul studiu au fost confirmate si de aceste date. Explicatia sta si in faptul ca femeile sunt mai atrase de barbatii virili cand ele se afla in faza fertila a ciclului menstrual.

Atunci ele vor sa aiba relatii intime cu barbati virili in adevaratul sens al cuvantului.

#barbati femei parteneri sex iubire, #dragoste anticonceptionale virilitate , #stiri sex