Cum sa reaprinzi focul pasiunii in relatia ta

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 11:42
4581 citiri
Cum sa reaprinzi focul pasiunii in relatia ta
Foto: Fox News

Unele relatii au nevoie, din cand in cand, de reaprinderea flacarii pasiunii.

Multi parteneri implicati in relatii de lunga durata marturisesc faptul ca nu mai au aceleasi sentimente ca la inceput. Aceasta este o etapa normala, ea implicand si momente de retrospectie si nostalgie dupa clipele initiale pline de pasiune, scrie Fox News.

Temelia oricarei relatii

Partenerii sunt apropiati unul de celalalt, dar au nevoie de reaprinderea pasiunii. Unele cupluri risca sa cada prada amintirilor si sa se complaca in aceasta situatie, privind spre trecut. Important este ca ambii parteneri sa stie ca fiecare conteaza pentru celalalt. De fapt, aceasta este fundatia oricarei relatii, sentimentul ca cineva tine la tine si contezi pentru el.

Pentru a va reintoarce la "luna de miere", secretul sta in gesturile mici si simple pe care le faci zilnic pentru persoana iubita. Ele ii arata celuilalt ca ii acorzi aceeasi atentie ca la inceput si ai acelasi sentimente.

Nu uita, in fiecare zi:

-Sa spui "multumesc" pentru ceea ce persoana iubita face pentru tine, oricat de mici ar fi acele lucruri si gesturi.

-Din cand in cand, ii poti face o surpriza persoanei iubite cumparandu-i desertul care ii place cel mai mult.

-Arata-i ca te gandesti la celalalt, trimitandu-i un SMS sau un e-mail.

-Cand sunteti impreuna, canta-i o melodie care nu ii place, totul pentru a va amuza si a intra intr-o dispozitie placuta.

-Zambeste cand celalalt intra in camera.

Aceste gesturi nu ne iau mult timp si nu presupun eforturi foarte mari. Ele pot recladi o relatie care inra in rutina monotona a fiecarei zile si ajuta la "condimentarea" relatiei voastre. Ele vor fi imboldul necesar pentru voi si va vor intari poentru viitor.

#sex relatii parteneri femei barbati, #dragoste iubire sms email, #luna de miere pasiune sex , #stiri sex