De ce sunt barbatii infideli?

Marti, 01 Februarie 2011, ora 09:52
4877 citiri
De ce sunt barbatii infideli?
Foto: collegecandy.com

Studiile efectuate de experti arata adevaratele motive pentru care barbatii sunt infideli. Cel care s-a ocupat indeaproape de subiect este consilierul de specialitate Gary Neuman, autorul unei carti - "The Truth About Cheating" ("Adevarul despre infidelitate").

El a cercetat cazuri de infidelitate din trecut si a descoperit ca majoritatea raspunsurilor in problema infidelitatii veneau din perspectiva femeilor. Asa ca s-a gandit sa ii chestioneze chiar pe barbati si a vorbit cu 200 de voluntari, atat persoane care au fost infidele, cat si barbati care nu au gresit fata de partenerele lor. Informatiile sunt oferite de Web MD.

48% dintre barbati au declarat ca motivul principal al infidelitatii lor a fost insatisfactia emotionala. Doar 8% dintre barbati au spus ca motivul infidelitatii a fost sexul. Prejudecata este aceea ca barbatii sunt fericiti doar in chestiunea sexuala, spune Neuman.

Dar ei sunt calauziti si de emotii, vor ca sotiile sa le arate ca ii apreciaza si ca sunt constiente de efortul pe care ei il depun. Problema este ca barbatii isi exprima mai greu sentimentele si e greu de vazut cand ei sunt nemultumiti si vor sa se afirme.

Prima intalnire cu amanta si anturajul

66% dintre cei care au fost infideli au declarat ca s-au simtit vinovati in timpul aventurii extraconjugale. Dar vina nu este de ajuns sa ii opreasca din a fi infideli, afirma autorul studiului.

Se pare ca si influenta anturajului ii duce pe barbati pe calea pierzaniei. 77% dintre ei au declarat ca au un prieten bun care a fost infidel. Solutia ar fi nu sa li se interzica prezenta altor barbati, ci sa fie intr-un mediu care sa nu fie tentant din punct de vedere sexual.

40% dintre cei infideli sustin ca si-au intalnit amantele la serviciu. Aceste femei ii apreciaza adesea si le arata acest lucru, spune Neuman. Este inca un motiv pentru care barbatul trebuie apreciat acasa. Daca o femeie observa ca sotul ei vorbeste despre o colega de serviciu mai mult decat despre un coleg, atunci trebuie sa fie in alerta.

Daca el merge in deplasari alaturi de acea colega sau ia o cina la restaurant in interes de serviciu alaturi de ea, atunci e ceva suspect in toata aceasta afacere. Exista totusi o consolare pentru femei: doar 6% dintre cei infideli au spus ca au facut sex cu amanta dupa prima intalnire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#sex parteneri barbati femei amanta, #serviciu anturaj infidelitate casatorie divort , #stiri sex
Comentarii
Poza emil reloaded
emil reloaded
rank 1
Poza Dumi10
Dumi10
rank 5