De la sosete la sex

Vineri, 23 August 2013, ora 12:44
3348 citiri
De la sosete la sex
Foto: Huffington Post

Uneori, partenerii dintr-o relatie se confrunta si cu problema pusa de lipsa dorintei sexuale. Iata cateva metode care ajuta femeile care au aceasta problema.

Cercetarile arata ca femeile incep sa se gandeasca mai des la sex si sa aiba dorinta sexuala dupa ce locuiesc cu partenerii lor intre unul si patru ani, scrie Huffington Post.

Laurie Mintz, specialista in domeniu, de la Universitatea din Florida, SUA, spune ca totul tine de atitudinea femeilor atunci cand vine vorba de dorinta sexuala.

Ea le recomanda femeilor ca in momentele intime sa se concentreze exclusiv asupra acelei experiente si sa se bucure din plin de apropierea fizica creata.

Potrivit acesteia, trezirea dorintei sexuale incepe si prin stimularea altor parti ale corpului. De exemplu, incalzirea picioarelor poate avea un efect benefic asupra organelor genitale. Partea creierului responsabila de senzatiile venite de la organele sexuale este chiar langa cea care transmite senzatiile de la picioare.

Chiar daca pare amuzant, sosetele pot avea un efect foarte bun, asa cum arata un studiu facut la Universitatea din Groningen.

A te gandi la sex cu ceva timp inainte ca totul sa aiba loc ajuta mult in incercarea de a intra a atmosfera propice. O buna metoda este ca in timpul zilei sa iti imaginezi cum va fi seara care urmeaza.

Conform unui studiu aparut in revista "Journal of Counseling Psychology", lecturarea unei carti care trateaza sexul are, de asemenea, un efect benefic.

#femei dorinta sexuala, #sfaturi libidou femei , #stiri sex
Comentarii