Elton John a facut sex cu un spion KGB, pe acoperisul unui hotel

Marti, 17 Septembrie 2013, ora 17:50
4205 citiri
Elton John a facut sex cu un spion KGB, pe acoperisul unui hotel

Sir Elton John a dezvaluit recent ca in tinerete a avut relatii intime cu un spion KGB chiar pe acoperisul unui hotel, cand se afla intr-o excursie in URSS, in 1979.

Acum in varsta de 66 de ani, artistul a povestit recent ca agentul a fost implantat in anturajul sau, astfel incat sa-i fie urmarit fiecare pas cat timp se afla pe teritoriul Uniunii Sovietice. A sfarsit, insa, prin a face sex cu el pe acoperisul unui hotel, povesteste el acum, la ani buni de la aventura cu iz rusesc.

Elton John, care este homosexual declarat, are doi copii impreuna cu partenerul sau, David Furnish, pe Zachary, in varsta de 2 ani, si pe Elijahm de 8 luni. In luna decembrie acesta va merge din nou in Rusia, pentru a oferi sprijin comunitatii gay ce protesteaza fata de legislatia potrivnica minoritatilor sexuale din aceasta tara, informeaza ContactMusic.

Artistul a afirmat recent pentru The Observer ca are emotii vizavi de aceasta misiune, admitand ca va trebui sa-si aleaga cu mare grija cuvintele. In ciuda dificultatilor pe care le va intampina, simte ca are o datorie morala fata de comunitatea gay din Rusia, vitregita de autoritati. "Nu stiu ce se va intampla, dar trebuie sa merg", a spus el.

#Elton John sex spion KGB, #Elton John sex acoperis hotel Rusia, #Elton John Rusia homosexuali, #vedete sprijin comunitate gay , #stiri sex