Eros Show aprinde imaginatia - Fotoreportaj Ziare.com

Sambata, 14 Mai 2011, ora 16:53
2322 citiri
Eros Show aprinde imaginatia - Fotoreportaj Ziare.com

Este frumos sa iti rasfeti partenerul de viata cu o surpriza inedita, iar in zilele noastre s-ar putea sa ai nevoie de ceva mai mult decat o floare sau un suvenir pentru a fi special.

Pentru a satisface pofta oamenilor de inedit si spectacol, intre 11 si 15 mai se organizeaza in Bucuresti, la Sala Polivalenta, Eros Show, evenimentul fiind la a opta editie in tara noastra.

Desi multa lume il stie ca fiind un sir de fete dezbracate ce vor dansa la bara, Eros Show contine mai multe elemente: la expozitie vor fi prezenti reprezentanti ai magazinelor erotice (care au sediu in Bucuresti, in alte tari sau functioneaza doar online), ateliere de tatuaj, piercing si body-painting, 2 standuri de consiliere in ceea ce priveste siguranta vietii sexuale si metodele de prevenire ale bolilor cu transmitere sexuala (unde se dau si prezervative gratis), magazine cu lenjerie intima deosebita si provocatoare.

Pentru cei mai indrazneti, este prezent si primul club de swingeri din Bucuresti, care ofera reduceri celor ce se prezinta la stand. In plus, actrite XXX precum Maria Bellucci, Cristina Bella, Jenna Jane, Ginger Devil, sau Nikki Rider incing si mai tare atmosfera prin reprezentatii la bara, total dezbracate de inhibitii si...de haine.

Cristian Rosca, managerul Erogen, un magazin online de jucarii erotice prezent la eveniment, ne-a prezentat o serie de produse preferate de public: fie ca este vorba de vibratoare, inele pentru penis, uleiuri de masaj, lubrifianti sau bijuterii, toate sunt obiecte dermatologice, testate hidroalergic si certificate medical ca fiind sigure pentru sanatatea utilizatorului.

Tot el a oferit cumparatorilor cateva sfaturi. Spre exemplu, poti achizitiona cu incredere obiecte din vinilin, PVC, silicon pur, TPR sau elastina, fiind preferare cele cu agent antibacterian inclus.

Fereste-te in schimb de produse ce contin agenti de inmuiere artificiali sau materiale mai vechi, care miros.

Preturile variaza, potrivindu-se oricarui buzunar. Poti pleca acasa cu o noua achizitie platind doar 15 lei pentru modele clasice, de baza, ale jucariilor mentionate mai sus sau poti scoate din portofel chiar si 350 RON pentru un singur vibrator, in functie de programele pe care le contine.

Unele exponate impresioneaza prin forma inedita, precum vibratorul pentru clitoris in forma de ratusca, sau lumanarile din ingrediente biologice care odata aprinse se transforma in ulei de masaj.

Alte produse sunt menite sa atraga privirea prin marimile excentrice, fiind cumparate ca elemente de amuzament pentru petreceri de burlacite, precum acest penis supradimensionat din plastic.

Vizitarori

Desi la deschidere au venit aproape numai barbati, in zilele ce au urmat au inceput sa apara si femei, majoritatea insotite de iubit sau sot. Orice persoana cu varsta minima de 18 ani are voie sa participe la eveniment, media celor care se prezinta fiind undeva la 30 ani.

Exista totusi si cateva cupluri trecute de prima tinerete ce isi doresc sa isi condimenteze relatia, asa ca se intereseaza despre ultimele noutati in materie de viata sexuala.

Biletul pentru o zi de vizitare costa 40 lei si poate fi procurat de la intrarea in Sala Polivalenta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#eros show bucuresti, #jucarii erotice, #prevenire boli cu transmitere sexuala, #show erotic, #striptease , #stiri sex