Gafe din silicon: Vedetele din Romania au provocat hohote cu noii sani

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 17:10
6420 citiri
Gafe din silicon: Vedetele din Romania au provocat hohote cu noii sani
Foto: ele.ro

In zilele noastre, mai toate femeile isi doresc sa arate foarte bine si sa se mandreasca cu un corp perfect. Iar pentru asta sunt dispuse sa faca foarte multe sacrificii. Printre ele, si numeroase operatii estetice.

Si cum vedetele sunt obsedate de imagine si de un look cat mai apropiat de perfectiune, operatiile estetice, si mai ales cele de marire a sanilor, au devenit o obisnuinta printre divele noastre. Insa, pentru unele dintre ele bisturiul chirurgului estetician nu a fost solutia salvatoare. Ba mai mult, au ajuns sa arate mai rau dupa operatia de marire a sanilor.

Iata cateva vedete care nu se pot mandri cu sani frumosi, nici dupa numeroase interventii chirurgicale:

Vica Blochina, nereusita dupa doua operatii

Vica Blochina si-a schimbat de doua ori pana acum implanturile mamare. Dupa prima interventie, prezentatoarea Antena 2 a acuzat dureri foare mari si a decis sa isi schimbe implanturile. Fosta iubita a lui Piturca a avut nevoie a doua oara de o operatie de reconstructie mamara, dupa ce primele implanturi i-au provocat o infectie grava.

A doua oara, Vica a plecat sa se opereze la Istanbul si, dupa o perioda de recuperare destul de grea, vedeta a inceput sa isi etaleze noile silicoane, dar nici de aceasta data rezultatul nu este spectaculos.

Sanii blondinei nu sunt nici acum fermi, iar decolteul nici pe departe nu arata impresionant. Vica a renuntat in ultima perioada sa poarte decolteuri, desi pana de curand era adepta unui stil provocator. Citeste mai multe despre Cele mai urate silicoane de la noi. Ce vedete au avut parte de operatii nereusite! pe ele.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#vedete Romania probleme silicoane, #operatii marire san nereusite, #vedete operatii marire piept gresite, #vedete romania marit sanii , #stiri sex