George Clooney, asa cum nu l-ai vazut vreodata, vorbeste despre sex si femei (Galerie foto)

Miercuri, 04 Decembrie 2013, ora 23:10
3390 citiri
George Clooney, asa cum nu l-ai vazut vreodata, vorbeste despre sex si femei (Galerie foto)
Foto: W magazine

George Clooney a acceptat o provocare care ar fi pus in dificultate multi barbati, el fiind de acord sa pozeze imbracat intr-un costum cu buline, pe un fundal la fel de "imbulinat". Actorul a raspuns si unor intrebari considerate de altii indiscrete, cu privire la femei.

Clooney a fost ales pentru coperta W Magazine, pe langa pictorialul jucaus, unde apare imbracat intr-un costum Armani cu buline, el acceptand sa raspunda si intrebarii care macina multe dintre fanele sale: "a intalnit sau nu marea dragoste?".

"Nu", a venit rapid raspunsul, insa actorul a tinut sa precizeze ca a fost indragostit de Audrey Hepburn, in copilarie, dar si de Grace Kelly, pe care le considera idealurile sale de frumusete feminina, informeaza New York Daily News.

A urmat o intrebare si mai personala, "ce e mai important intre pasiune, romantism si sex hard-core?". Raspunsul celui mai ravnit burlac de pe planeta a venit la fel de natural: "Pasiunea, fiindca le imbina perfect pe celelalte doua".

Intrebat daca vorbeste in timp ce face sex, Clooney, in varsta de 52 de ani, care a avut multe iubite celebre, printre care Kelly Preston, modelul Elisabetta Canalis sau Stacy Keibler, a replicat cu umor: "Doar la telefon".

#George Clooney buline, #George Clooney W magazine, #George Clooney preferinte sexuale, #George Clooney femei, #George Clooney ideal frumusete feminina, #George Clooney iubite , #stiri sex