Hollywood-ul, in frenezie: Un mare actor, fotografiat in timp ce facea sex

Miercuri, 13 Noiembrie 2013, ora 15:34
5506 citiri
Hollywood-ul, in frenezie: Un mare actor, fotografiat in timp ce facea sex

Mai multe fotografii in care actorul Nicholas Cage facea sex cu o fosta iubita, Christina Fulton, au fost furate din casa femeii, ele riscand sa apara pe piata in orice moment.

Cei doi au avut o relatie in trecut, din ea rezultand un baiat, Weston, acum in varsta de 22 de ani. Din casa Christinei Fulton au disparut, in luna aprilie a acestui an, patru computere, dar si fotografii ce ii infatiseaza in ipostaze intime pe cu cei doi, un barbat fiind arestat in acest caz.

Ricardo Orozco, in varsta de 39 de ani, a fost acuzat ca a furat computerele si o cutie cu fotografii personale, relateaza Daily Mail. Barbatul a pledat nevinovat, cautiunea fiind fixata la un milion de dolari.

Urmatoarea audiere in acest caz a fost stabilita pentru 21 noiembrie.

Insa pana atunci ar putea aparea din neant instantaneele in care atat Nicholas Cage, cat si fosta sa iubita erau cu mult mai tineri. Pozele nu au fost pana acum recuperate de autoritati, ancheta fiind in curs.

Nicholas Cage are in prezent 49 de ani, iar fosta sa iubita 46. Relatia lor a inceput in 1988, in decembrie 1990 venind pe lume Weston.

De atunci, Nicholas s-a casatorit de trei ori. Mariajele cu actrita Patricia Arquette si cu Lisa Marie Presley s-au terminat cu cate un divort. Nepotul producatorului Francis Ford Coppola este in prezent sotul lui Alice Kim, fosta chelnerita, cu care are un baiat, Kal-El.

In ceea ce-l priveste pe Weston, acesta a devenit solistul unei trupe de rock.

#poze sex Nicholas Cage furate, #Nicholas Cage sex Christina Fulton, #poze intime Nicholas Cage , #stiri sex