Hollywood-ul rasistilor: o actrita, in lacrimi, din cauza insultelor - cum a fost jignita

Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 14:44
3906 citiri
Hollywood-ul rasistilor: o actrita, in lacrimi, din cauza insultelor - cum a fost jignita

Tamera Mowry-Housley, una dintre gemenele-vedete ale serialului Tia &Tamera, a declarat, in lacrimi, intr-o emisiune a lui Oprah Winfrey, difuzata chiar de canalul acesteia, ca, de cand a devenit sotia lui Adam Housley, in 2011, ea si sotul ei sunt tinta a nenumarate insulte rasiale.

Rezultat al unei casatorii inter-rasiale, Tamera, care a luat de sot un barbat caucazian, a declarat, stergandu-si lacrimile, ca sufera enorm din aceasta cauza, informeaza S2S.

"In viata mea nu m-am confruntat cu atata ura", a spus aceasta. "Sunt numita tarfa albului", a marturisit indurerata aceasta. In plus, chiar originile ei sunt puse la indoiala, fiind renegata de comunitatea celor de culoare, dupa casatoria cu jurnalistul Adam Housley.

"Este foarte dificil pentru mine, pentru ca sunt rezultatul unei relatii inter-rasiale", a explicat actrita. "Mama mea este o frumoasa negresa, iar tatal meu un minunat barbat alb. Am crescut vazand aceasta familie", a declarat ea.

Actrita din Sister, Sister e deranjata de ignoranta celor din jur, mai ales ca ea si sotul ei au deja un copil, Aden, nascut in 2012: "Doare, pentru ca sotul meu si cu mine suntem deschisi in a ne arata iubirea", relateaza ContactMusic.

In ciuda insultelor, Tamera a marturisit ca nu s-a gandit niciodata sa puna capat casniciei sale: "Imi iubesc sotul foarte mult. Imi iubesc familia. Iubesc dinamica noastra. Sunt mandra sa fiu in relatia in care sunt, pentru ca e bazata pe iubire. Iubire pura", a afirmat ea.

#rasism Hollywood, #Tamera Mowry Housley mulatra, #Tamera Mowry Housley casatorita alb, #casatorii interrasiale Hollywood, #Tamera Mowry Housley insultata rasism , #stiri sex