O revista pentru adulti pregateste o inovatie de proportii

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 15:47
3915 citiri
O revista pentru adulti pregateste o inovatie de proportii

Daca in mod normal intunericul ar ascunde revista Playboy pe care o ai in mana, la spate, nu la fel se va intampla daca vei cumpara editia din decembrie, prima care va straluci in intuneric.

Playboy a anuntat o premiera pentru numarul de Sarbatori, cel care o va include in paginile sale si o fotografie cu Kate Moss imbracata sumar, la 40 de ani, un fel de aperitiv la ceea ce va urma in 2014. Nu se stie inca in ce fel va fi primita revista de colectie, aceasta particularitate putand fi considerata atat avantaj, cat si dezavantaj.

Ce se stie sigur e ca protagonista principalului pictorial, Kate Moss, e ajutata sa arate perfect de o echipa numeroasa de profesionisti.

Daily Mail a publicat cateva fotografii cu modelul inainte de a intra la sedinta foto si una extrasa din paginile revistei ce va incanta barbatii anul viitor, cand Kate Moss va aparea nud.

In instantaneele suprinse de paparazzi britanici se poate vedea o femeie care nu se deosebeste cu nimic de altele de aceeasi varsta.

Modelul cu un trecut controversat, mama si sotie in prezent, va aparea in paginile revistei in toata splendoara sa in editia ianuarie - februarie, cand publicatia implineste 60 de ani. Iata una dintre fotografiile ce vor putea fi vazute atunci, cuprinsa si in Playboy-ul de decembrie.

#Playboy straluceste intuneric, #primul Playboy stralucitor intuneric, #Kate Moss Playboy, #Kate Moss nemachiata , #stiri sex