Jennifer Lawrence si experienta ei cu o menajera si jucariile erotice

Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 18:55
3681 citiri
Jennifer Lawrence si experienta ei cu o menajera si jucariile erotice

Jennifer Lawrence traieste visul multora dintre noi, fiind o actrita care are norocul sa guste succesul de devreme. Nu multi se pot mandri cu un Oscar la numai 23 de ani. Cu toate acestea, actrita viseaza la o profesie complet diferita de cea din prezent.

Intrebata, in cadrul unei emisiuni la care a participat recent, care ar fi o alta meserie pe care s-ar vedea facand-o, aceasta a raspuns "menajera", relateaza Huffington Post.

Se pare ca nu e o idee venita subit, ci actrita s-a gandit adesea la asta. A marturisit ca ii face placere sa faca ordine, sa curete, sa aseze asternuturile, dar mai cu seama sa traga cu ochiul prin lucrurile celorlalti.

De altfel, vedeta a tinut sa povesteasca un episod ce implica o menajera. Intr-o sedere recenta la hotel, ea a primit de la prieteni un set de jucarii erotice. Cand a aflat ca vine menajera, le-a ascuns urgent sub pat, "pentru ca aceasta sa nu-si faca o idee gresita".

"Cand m-am intors in camera, toate erau afara... asezate ordonat pe noptiera", a martirisit amuzata Jennifer. "In momentul acela am vrut sa las un biletel, ceva de genul 'nu sunt ale mele!'", a povestit ea.

Intrebata cum se vede in 10 ani, actrita a marturisit ca mai mult ca sigur nu va fi vanata de paparazzi, nu va locui in Los Angeles, ci intr-o casa de pe o proprietate imensa si, poate, punand bazele unei familii.

#Jennifer Lawrence jucarii erotice, #Jannifer Lawrence menajera, #Jennifer Lawrence actrita , #stiri sex