Jumatate dintre femei refuza sa faca sex pentru ca se simt prea grase

Luni, 14 Martie 2011, ora 11:14
3057 citiri
Jumatate dintre femei refuza sa faca sex pentru ca se simt prea grase

Mai bine de jumatate dintre femei refuza momentele de intimitate cu partenerii lor pentru ca se simt prea grase, arata un sondaj recent realizat in Marea Britanie.

Mai precis, 52% dintre femeile intervievate recunosc ca lipsa de incredere in propria infatisare face ca momentele de intimitate sa fie mai rare, relateaza Daily Mail. Acestui aspect i se alatura oboseala, iar rezultatul este o viata sexuala departe de a fi una satisfacatoare.

Totusi, oboseala este invocata de mai multe femei, 72%. Aproximativ 34% invoca faptul ca nu se simt atractive, 33% invoca boala si 32% stresul. Sondajul realizat pe un esantion de 4.000 de femei a mai scos la iveala faptul ca 13% dintre femei fac sex numai cu lumina stinsa, motivul fiind jena de a fi vazute fara haine.

Una din 10 femei recunoaste ca ar vrea sa fie mai aventuroasa intre asternuturi, insa se abtine sa incerce noi pozitii deoarece se jeneaza de anumite parti ale corpului.

6% dintre cei casatoriti au raspuns ca viata lor sexuala este plictisitoare, insa 19% spun ca dorinta lor sexuala ar fi probabil mai mare daca ar petrece mai mult timp in doi.

#statistici sex, #sex lumina stinsa, #prea grasa sex, #neincredere corp sex , #stiri sex
Comentarii
Poza Cornelius Nicholson
Cornelius Nicholson
rank 5
STIMATE DOAMNE, NU VA DESCURAJATI.EXISTA VIATA PENTRU FIECARE IAR BARBATII NU SUNT NICI PE DEPARTE PERFECTI.IN PLUS UN BARBAT ADEVARAT STIE SA GASEASCA FRUMUSETEA UNEI FEMEI DINCOLO DE ASPECTUL FIZIC. FERICIREA NU SE TRAIESTE LA...KILOGRAM!