Leonardo DiCaprio, despre scenele de sex din ultimul film: Nu am avut nevoie de dublura (Video)

Marti, 17 Decembrie 2013, ora 11:24
4231 citiri
Leonardo DiCaprio, despre scenele de sex din ultimul film: Nu am avut nevoie de dublura (Video)

Prestatia lui Leonardo DiCaprio in cel mai recent film, The Wolf Of Wall Street, este laudata de critici, iar fanii se asteapta la ce-i mai bun din partea sa. Totusi, nu poate trece neobservat faptul ca e un film cu multe scene de nuditate, care il includ si pe Jordan Belfort, personajul interpretat de Leonardo.

Asa ca actorul in varsta de 39 de ani a simtit nevoia sa anunte public faptul ca nu a avut nevoie de o dublura. "Am fost tot eu", a declarat el intr-un interviu pentru Extra.

Intr-una dintre aceste scene, personajul interpretat de el imparte cadrul cu o dominatoare, relateaza Daily Mail.

"Cand faci un astfel de rol, trebuie sa mergi pana la capat", a explicat DiCaprio. "Nu poti decat sa speri ca publicul va aprecia", a mai declarat el.

Actorul a explicat ca s-a delimitat complet de persoana sa, personajul sau fiind unul decadent. Filmul semnat de Martin Scorsese contine multe scene ce pot fi considerate "riscante", chiar si o orgie, asa ca actorii s-au lovit de provocari supreme, trebuind sa lase deoparte toate inhibitiile.

In ciuda acestui aspect, DiCaprio a explicat ca a-l intruchipa pe tycoonul de pe Wall Street a fost ceva ce si-a dorit. Din punctul sau de vedere, a fost al doilea rol pe care si l-a dorit cu inversunare. Primul a fost Howard Hughes, din Aviatorul, pentru care a fost nominalizat la Globurile de Aur.

#leonardo DiCaprio scene sex film, #DiCaprio The Wolf Of Wall Street, #DiCaprio dublura The Wolf Of Wall , #stiri sex