Mai putine scene de sex in filme - cum se explica

Sambata, 25 Mai 2013, ora 12:19
3010 citiri
Mai putine scene de sex in filme - cum se explica
Foto: news.com.au

Filmele de la Hollywood nu mai sunt pline de scene de sex, asa cum se intampla in trecut. Studiile facute de specialisti arata ca numarul scenelor de sex este in continua descrestere.

Un studiu facut recent de prestigioasa companie Warner Bros arata ca femeile sunt cele care fac alegerea atunci cand cuplurile decid sa urmareasca un film. Drept urmare, scenele de sex nu mai sunt atat de gustate acum, scrie news.com.au.

In schimb, femeile sunt atrase la aceste filme de barbatii care joaca in ele. In anul 2012, productiile de la Hollywood au inclus mai putine scene de sex. Conform aceluiasi studiu, ultimul film de mare succes in care au aparut scene fierbinti de sex a fost "Titanic", film aparut in anul 1997. Filmele recente au aratat ca succesul poate fi obtinut si altfel.

Jennifer Lawrence joaca in filmul "Silver Linings Playbook" rolul unei femei dependente de sex, ea obtinand Oscarul pentru acest rol. Karen Nelson-Field, experta in domeniu, spune ca sexul nu se mai vinde atat de bine acum in filme, si nu mai este dorit de spectatori. Ceea ce parea socant in trecut acum ne plictiseste, spune ea.

Totusi, unele seriale nu duc lipsa de sex. In aceasta situatie sunt "Homeland", "Six Feet Under" si "True Blood".

#sex filme hollywood titanic, #warner bros dragoste iubire sex , #stiri sex