O actrita de filme erotice din China a decis sa intre in politica

Joi, 14 Februarie 2013, ora 13:14
4913 citiri
O actrita de filme erotice din China a decis sa intre in politica

O actrita de filme erotice din China, alintata de fani ca femeia cu "pieptul divin", s-a lansat in politica, motivand ca faptul ca arata bine nu este un obstacol pentru a servi tara.

Peng Dan, in varsta de 40 de ani, alias Diana Pang, este o balerina din orasul chinezesc Changsha, care a cunoscut faima la Hong Kong, jucand in asa numitele filme de categoria a treia.

Potrivit The Telegraph, Peng Dan va patrunde in lumea dominata de barbati a politicii chineze. Aceasta s-a alaturat Congresului Consultativ al Poporului inca din luna ianuarie, cand a fost privita cu scepticism.

Ziarul Beijing News a facut chiar si un sondaj de opinie, intreband cititorii ce parere au despre patrunderea doamnei Peng in politica. Peste 46% dintre repondenti au condamnat actiunea actritei ca fiind nepotrivita, in timp ce aproape 37% au spus ca aceasta ar trebui judecata strict dupa performantele sale politice.

"Nu cred ca este nicio problema. Nu vad de ce trebuie sa existe o contradictie intre a fi sexy si moderna si a lua parte la activitati patriotice si de stat. Cred ca este foarte bine ca o femeie sa contribuie la luarea unor astfel de decizii. In primul rand, pentru ca pot reprezenta mai bine interesele femeilor, iar in al dolilea rand, pentru ca femeile sunt mai diplomate, mai calme si mai sensibile", a spus Diana Pang.

#actrita filme erotice politica, #China filme erotice politica, #actrita adulti politica China , #stiri sex